2777
2789

حس میکنم کل عمرشونو واسم گزاشتن

تازه بچه دار شدم تازه میبینم چقدر سخته

چقدر سخت بزرگ کردن بعدشم هر چی کار کردن پولشونو واسم خرج کردن 

کلی جهیزیه و سیسمونی 

اون پولی ته واسه خودشون به زور خرج میکنن بعد واسه من و بچم چیزایی که اصلا واجب نیست و اسنا رو میخرن

من خیلی ناراحتم داره شر شر اشکم میریزه فقط دلم میخواد شادیشون رو ببینم

ولی مامانم کلا آدم شادی نیست انگار دلخوشی نداره

بابامم ظاهری شاد دیده میشه فقط

من همین الان دلم داره میترکه ، پیرشدن و سفید شدن موهاشونو میبینم ناراحتم از اینکه عمرشونو پام گزاشتن

چیکار کنم با این حس ای خدا😭😭

همین الان هر چی ناراحتشون کردم یادم میاد دلم میخواد بمیرم 

از بودنم پشیمونم

خوبه که انقدر قدردانید ، احترامشونو داشته باش و موفق باش اونا جز این چیزی خوشحالشون نمیکنه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

منم همینطور عزیزم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

واییی دقیقا منم 

بیچاره بابام تو کلی قرض و قسط و وام کلی برام جهزیه و  سیسمونی خرید اونوقت برای خودشون نمیمونه خرج کنن تازه منه خر اصلا روم نمیشه تشکر کنم انگار خودم تاپیک زدم منم دقیقا این حس هارو دارم نمیدونم چطوری جبران کنم همیشه سرشونو انداختم پایین😞

عزیزم وقتی بچه میاری موظف هستی ک شرایط ی زندگی نسبتا خوب رو براش محیا کنی و حقیقتا خیلی چیزا برات وظیفه اس 

این خصلت بیشتر پدر و مادر هاست و خب چ بسا ک خیلیاشون با شادی فرزندانشون شاد ان برای بچه هاشون خرج میکنن و کِیف میکنن ک اونا خوشحالن 

تنها کاری ک از دست ما ب عنوان فرزند برمیاد اینک احترامشون رو نگه داریم 

(این رو هم بگم اسم هر شخصی رو نمیشه پدر و مادر گذاشت خیلیارو دیدم ک فقط اسمش رو یدک میکشن و این اسمای مقدس رو هم کثیف میکنن)