2777
2789
مرسی عزیزم فردا زنگ میزنم ولی مشکوک نیست؟چرا زده قم🥺اگ تهرانه

برای جذب از شهرستان های مختلف اینجوری آگهی میزنن

البته آگهی این مدلی که یه جای کارش میلنگیده به پستم خورده ، بعد از تماس اگر حضوری خواستن برن بگید یه نفر همراهشون باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیش مشکوکه دختر 😂چنتا از دوستام انبار دانش دیج ی کالا کار میکنن کار خوبیه حقوق ایناشم بد نیس ، اونا ...

نمیدونم والا دوره زمونه اونقد خراب شده آدم میترسه💔

بعد این آگهی برا دی.جی کالا نبودا 

اما رفیقات ک اونجان چند میگیرن؟من اگ‌خوبه برم 

2805
عزیزم من خانومم ولی برا آقا میخام حقوق وزارت کار ۸ خیلی کمه برا ی اقا 💔🥺

سال اول دوم طبق وزارت کار و ی کوچولو هر سال اضافه میکنن

ولی موندکار بشه یواش یواش حقوق میره بالا

خقوق تازه کارا پایین 

نمیدونم والا دوره زمونه اونقد خراب شده آدم میترسه💔بعد این آگهی برا دی.جی کالا نبودا اما رفیقات ک او ...

اره من اشتباه ریپلای کردم 

دیج ی کالا هم تمام وقت استخدام میکنه هم نیمه وقت

رفیقام نیمه وقت میرن ، ینی مثلا هفته ای دو روز میرن یا هروقت ک دلشون بخواد

حقوقشونم برای هر روز ک برن ۴۰۰ و خورده ایه

اره من اشتباه ریپلای کردم دیج ی کالا هم تمام وقت استخدام میکنه هم نیمه وقترفیقام نیمه وقت میرن ، ینی ...

تمام وقت حدودا ۱۲ تومن میشه؟

اخه اون چیزی ک شما فرستادیم نوشته حقوق ۱۶ الی ۱۸😭وای دارم دیوونه میشم 

اسی این آقا سابقه که نداره؟؟چون از طریق پلیس پیگیری میکنن..اگه داشته باشه ک کنسل هستخالکوبی هم نداشت ...

همین آقا حقوقشون ۱۲ بود دراومدن دنبال حقوق بالاتره ۸ تومن واقها خیلی کمه چحوری زندگی کنیم اخه

2810