2777
2789
عنوان

فردا باهاش تنهام حس عجیبیه‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 25 پست
واقعا چجورییییی؟؟؟عاشق اکست بودی الانم با یکی دیگه ازدواج داری میکنی و خوشحالی؟چطور ممکنه؟من بودم از ...

۳ سال عاشقانه کنار هم بودیم بهترین ۳ سال زندگیم بود چون شخص درست و مناسبی بود ولی شرایطش نه سربازی نه کار نه پشتوانه مالی خیلی زمان لازم بود الان از خدامه به همه چیز برسه بره با یکی خوشگل و بهتر از من که اصلا منو فراموش کنه.

دیگه من باید عبور میکردم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳ سال عاشقانه کنار هم بودیم بهترین ۳ سال زندگیم بود چون شخص درست و مناسبی بود ولی شرایطش نه سربازی ن ...

واقعا ایول داری 

خیلی سخت بود کنار بیای با این موضوع؟

چون رابطه ی رفاقتی داری هنوزم باهاش هرروز میبینیش بالاخره

شوهرت با دوست دختر قبلیس قرار بزاره بره شما مشکلی نداری ؟حتی اگه بینشون چیزی نباشه 

خوب پسره میبینی خاطره ها زنده میشه دوباره عاشق میشی هه اصلا تو کتم نمیره  

تورامام زمان عج دعام کنید با تخمک خودم باردار بشم .در حد یک صلوات .درهای دور از انتظار گشوده میشود و راههای ناگه نمایان. یارب سپاسگزارم .
واقعا ایول داری خیلی سخت بود کنار بیای با این موضوع؟چون رابطه ی رفاقتی داری هنوزم باهاش هرروز میبینی ...

قربونت

خیلی سخت بود یه چشم اشک یکی خون جفتمون 

دیگه چند بار درمانگاه و سرم و فشار و اینا بمونه 

جزوه های دست نویسش رو بو‌ کردن 

گلهای خشک شده اش رو بوسیدن

خیلی سخت خیلی 💔

ولی تونستم و موفق شدم تصمیمی که برای جفتمون بهتر بود گرفتم 

شوهرت با دوست دختر قبلیس قرار بزاره بره شما مشکلی نداری ؟حتی اگه بینشون چیزی نباشه خوب پسره میبینی خ ...

چرا مشکل دارم

این یه مورد خیلی خاصه 

بعدش قرار نمیزارم تو همون دانشگاه همو ببینیم همین 

برای سه سال چقدر طول کشید حست کامل از بین بره؟

حسم از بین نرفته فقط نوعش عوض شده هنوزم جزو مهم‌ترین افراد زندگیمه تقریبا کل تابستون بعد امتحانا ترم قبل باهاش مطرح کردم اون موقع هنوز به شوهرم بله نگفته بودم تا تکلیف این رابطه مشخص بشه بعدش گفتم

آفرین درست تصمیم گرفتی .ولی عزیزم فراموشش کن دیگه نبین به عنوان خواهر میگم باعث میشه نسبت به شوهرت سرد بشی  چشم تو چشم شدن گرفتارت میکنه 

تورامام زمان عج دعام کنید با تخمک خودم باردار بشم .در حد یک صلوات .درهای دور از انتظار گشوده میشود و راههای ناگه نمایان. یارب سپاسگزارم .
آفرین درست تصمیم گرفتی .ولی عزیزم فراموشش کن دیگه نبین به عنوان خواهر میگم باعث میشه نسبت به شوهرت س ...

فعلا نشستیم سر کلاس حالا ظهر مفصل میگم چیا شد 🫣