2777
2789
عنوان

چالش های شغل شما چیه🤔

100 بازدید | 15 پست

سلام دوستان بیاید از چالش های شغلمون بگیم، 

اول از همه خودم 

جونم براتون بگه من یک مشاورم، زوج درمانی و پیش از ازدواج کار میکنم، یکی از چالش های بامزه ی شغل من اینه کم پیش میاد دوستان و اشنایان به خاطر خودم و حال احوال تماس بگیرن، معمولا زنگ میزنن تا از ناراحتی هاشون بگن و راهنمایی بخوان تو مهمونی ها هم معمولا یکی گیرم میاره و شروع میکنه درد دل کردن  🤕، هر جا تو فامیل زن و شوهری دعوا میکنن به عنوان ریش سفید من رو می برن تا اشتیشون بدم 🥸،اگه حتی کمی عصبانی بشم و صدام بره بالا، خانوادم میگن مثلا مشاوری... انگار یه مشاور و روانشناس هیچوقت حق ناراحت شدن و عصبانی شدن رو نداره  🤧 هر جا میرم و میشناسنم زوم میکنن رو رفتارم با همسرم و بچه هام  تا ببینن به حرفایی که میزنم خودم عمل می کنم یا نه 🤪

خیلی از مراجعا اولی که میان میگن شوهرم یا خانمم مشاوره رو قبول نداره میگه من خودمم مشاورم ، یه بارم یکیشون گفت شوهرم میگه روانشناسا خودشون دیوونن نری بهشون پول بدی 🤭

بعضی مراجعا انتظار دارن جلسه ی اول بدون تست و مصاحبه ی دقیق یه راه حل معجزه اسا برای مشکلات بیست سالشون ارائه بدی🤐

اما... اما از همه ی اینا که بگذری وقتی اضطراب یک مراجع درمان میشه وقتی از شر افسردگی چند سالش خلاص میشه وقتی دعوا و بگو مگوی مداوم یه زوجی کم میشه، وقتی جلو یه ازدواج غلط رو میگیری... با خودت میگی خدایا شکرت که منو تو این مسیر قرار دادی... 🙏🌹

شما هم بگید دوست دارم با مشاغل شریفتون اشنا بشم 😘

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

شیفت شب🥲

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

من دانشجو نو‌ ورود رشته حسابداری ام

هدفم از اومدن علاقه و بازار کار بود

نگران اینم در اینده چطور میشه بازار کارش

میتونم کار میدا کنم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیفت شب🥲

پرستارین عزیزم؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من دانشجو نو‌ ورود رشته حسابداری امهدفم از اومدن علاقه و بازار کار بودنگران اینم در اینده چطور میشه ...

با یه مشاور تحصیلی صحبت کن عزیزم، راهنماییت میکنن، 

امیدوارم موفق باشی 

با یه مشاور تحصیلی صحبت کن عزیزم، راهنماییت میکنن، امیدوارم موفق باشی

ممنونم از شما خانم خوشرو و مهربون😍❤️🤝

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

پرستارین عزیزم؟

نه دارو 😂🌚

ولی خب خوبیش اینه عمده مشکلش دوران تحصیله و بعدش زاحت تر میشه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

سرپا ایستادنای طولانی گاهی از صبح زود تا عصر

حقوق صفر چون فعلا دستیارم

هزینه مواد بالا

کارم میکاپ و شنیونه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

شما مشاوره تلفنی ندارین

دارم عزیزم ولی خیلی تک و توک، چهار تا مرکز کار میکنم فرصت زیادی برای مشاوره ی تلفتی و مجازی ندارم 

سرپا ایستادنای طولانی گاهی از صبح زود تا عصرحقوق صفر چون فعلا دستیارمهزینه مواد بالاکارم میکاپ و شنی ...

موفق باشی گلم و الهی به هر چی دوست داری  برسی 

نه دارو 😂🌚ولی خب خوبیش اینه عمده مشکلش دوران تحصیله و بعدش زاحت تر میشه

موفق باشید عزیزم 

ممنونم از شما خانم خوشرو و مهربون😍❤️🤝

❤️😘

2810