سلام دوستان بیاید از چالش های شغلمون بگیم،
اول از همه خودم
جونم براتون بگه من یک مشاورم، زوج درمانی و پیش از ازدواج کار میکنم، یکی از چالش های بامزه ی شغل من اینه کم پیش میاد دوستان و اشنایان به خاطر خودم و حال احوال تماس بگیرن، معمولا زنگ میزنن تا از ناراحتی هاشون بگن و راهنمایی بخوان تو مهمونی ها هم معمولا یکی گیرم میاره و شروع میکنه درد دل کردن 🤕، هر جا تو فامیل زن و شوهری دعوا میکنن به عنوان ریش سفید من رو می برن تا اشتیشون بدم 🥸،اگه حتی کمی عصبانی بشم و صدام بره بالا، خانوادم میگن مثلا مشاوری... انگار یه مشاور و روانشناس هیچوقت حق ناراحت شدن و عصبانی شدن رو نداره 🤧 هر جا میرم و میشناسنم زوم میکنن رو رفتارم با همسرم و بچه هام تا ببینن به حرفایی که میزنم خودم عمل می کنم یا نه 🤪
خیلی از مراجعا اولی که میان میگن شوهرم یا خانمم مشاوره رو قبول نداره میگه من خودمم مشاورم ، یه بارم یکیشون گفت شوهرم میگه روانشناسا خودشون دیوونن نری بهشون پول بدی 🤭
بعضی مراجعا انتظار دارن جلسه ی اول بدون تست و مصاحبه ی دقیق یه راه حل معجزه اسا برای مشکلات بیست سالشون ارائه بدی🤐
اما... اما از همه ی اینا که بگذری وقتی اضطراب یک مراجع درمان میشه وقتی از شر افسردگی چند سالش خلاص میشه وقتی دعوا و بگو مگوی مداوم یه زوجی کم میشه، وقتی جلو یه ازدواج غلط رو میگیری... با خودت میگی خدایا شکرت که منو تو این مسیر قرار دادی... 🙏🌹
شما هم بگید دوست دارم با مشاغل شریفتون اشنا بشم 😘