2777
2789
عنوان

آینده داره ایا

85 بازدید | 10 پست

یه مغازه لباس فروشی که از ترکیه وارد شن لباسا. و تو یک منطقه بالاشهر تو یک شهر بزرگ زده بشه ؟

لباسا هم زنونه باشن و برند

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

بلی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بلی

آخه میگن بازار خرابه و احتماله نگیره و اینا

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
بله پول تو کاسبیه

چون میگن احتمالخ نگیرع و بازار خرابه و اینا 

آخه میگن بازار خرابه و احتماله نگیره و اینا

بازار برای مردم عادی خرابه

مردم پولدار و بالاشهر شاملش نمیشن🥲

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اگه قیمتاسو واقعا گرون بگی نه هر کسی نمیگیره اما اگه منصفانه باشه چرا خیلیم خوبه

اما بستگی به جو مغازه هم داره خیلی خفن باسه مغازه سعی کن

و اینکه همه رو برند معروف نیار الان هرکسی توان خریدشو نداره و کم فروش داری مثلا نصف مغازه رو گرون و معروف نصفشو در اون مد گرون نه مثلا دو میلیون اینا

اگه قیمتاسو واقعا گرون بگی نه هر کسی نمیگیره اما اگه منصفانه باشه چرا خیلیم خوبهاما بستگی به جو مغاز ...

آخه الان خودم از اون منطقه لباس میگیرم پالتو در حد چهار تومنه و واقعا می‌خریم 

چون میگن احتمالخ نگیرع و بازار خرابه و اینا

شاید یکم طول بکشه تا رو روال بیوفته 

ولی این روزا مردم از ناهار و شامشون هم میزنن برا تیپ و قیافشون  

شما که میگی بالاشهر هم میخوای بزنی همه پولدارن