2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم که فامیلمون هیچی قبول نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 54 پست
...

ببین توی زندگی آدمایی موفقند که حرف و کار دیگران براشون  مهم نباشه و با تلاش خودشون پیش برند هرچی زوم کنی و رقابت و حسادت پیش بری نتایج کارتون هم قابل قبول نخ اهد بود نه شما و ن اون فامیلتون

ببین خودت بخون قبول بشی ، همیشه کاری به بقیه نداشته باش ، یهو دیدی اون قبول شد تو نشدی و واقعا همین بلا اومد سرت ، همیشه راه خودتو برو و کار نداشته باش بعد دیدی اگر طرف داره به تو آسیب میزنه یا آبروت رو میبره وارد عمل شو و واکنش نشون بده و بزن پدرشو در بیار 

مقایسه ممنوع 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان اشتباه متوجه شدید 

من کاری به موفقیت دیگران ندارم

تا زمانیکه نگاه بالا به پایین نداشته باشن و فخر نفروشن 

درضمن زمانیکه تاپیک زدم گفتم فامیلمون جشن گرفته بیشتر از الان من صفت بد بهش دادین پس فاز اسطوره های اخلاق بر ندارین

چکار کرده که بیشعوره ؟ 😒یه حسادت تو دل خودشههمه مون « هــــمــــه مـــــون » بارها پیش اومده که موف ...

واقعا به موفقیت بقیه حسادت میکنید 

بی‌شعوره چون از ناراحتی یه انسانی که کاری بهش نداشته خوشحاله 

بیشعوری یعنی این

2804
واقعا به موفقیت بقیه حسادت میکنید بی‌شعوره چون از ناراحتی یه انسانی که کاری بهش نداشته خوشحاله بیشعو ...

بله بیشعوره هرکسی که به موفقیت انسانیکه "کاری بهش نداشته باشه" حسادت کنه!!! 

من کتاب بی‌شعوری رو نخوندم از رو تو نوشتنش ؟؟؟؟ بخیل عقده ای حداقل حسود کسی نیستم

۱۸ سالته دوسال و نیمه نامزد کردی!

منو باش که با چه زنجیری ای بحث میکنم 

برو با نامزد پدوفیلت خوش باش