2777
2789

خونه پدرشوهرم خالیه 

۴ سال پیش برادرشوهرم اونجا رو بازسازی کرد کابینت از این اهنی ها گذاشت امشب رفتیم تمیز کنیم از لای کابینتا دو سوسک پروازی گنده دراومدن 

منم واقعا میترسم از سوسک 

دوتا از این ریزا هم توی کمد دیواریش دیدم

بعد به شوهرم میگم کابینت هاش. عوض کن میگه سمپاشی میکنم همشون نابود میشن من میگم نه باید کابینتشو عوض کنی میگه این دوسالی که ما میشینیم کرای عوض کردن نمیکنه دیگه دعوامون شد چکار کنم منم گفتم نمیام اونجا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
روکش بزن خوب میشه

کلا میگم عوض کن اخه من لوازم زیاد ندارم سه متر باشه کافیه دوستش ام دی اف کاره با قیمت کمتر میتونه برامون بزنه اما شوهرم میگه چرا الکی بیست ملیون هزینه کنم 

کلا میگم عوض کن اخه من لوازم زیاد ندارم سه متر باشه کافیه دوستش ام دی اف کاره با قیمت کمتر میتونه بر ...

خب درست میگه حای کابینت این ۲۰ ملیون رو ببره بده طلا برا خودت که پس اندازتم باشه

با سم میره عزیزم چرا عوض کنهسمع کنترل ۲ بخرین بریزن و سم کامن اسپری کنید دور تا دور خونهالکی دعوا را ...

اخه من واقعا حالم بد میشه ببین ساعت ۹ داشتیم تمیز میکردیم از اون موقع که برگشتم خونه نمیتونم چیزی بخورم تصور اینکه تو خونه ای که هستم سوسک باشه حالمو بد میکنه چه برسه که برم لوازم بچینم اونجا کابینت زیر سینکش کامل زنگ زده بود 

عزیزم خونه خودتون که نیست..عوض کردن کابینت هم هزینه بره

اگه وضعتون خوبه که سفت و سخت ایراد بگیر ..اگرم نه کنار بیا با سم پاشی 

برای چنتا دونه سوسک که کابینت عوض نمیکنن..دوسه ماه یه بار هم سوسک کش کامت بزن دیگه نمیان رو در فاضلاب ها هم یجوری بپوشون

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

خب درست میگه حای کابینت این ۲۰ ملیون رو ببره بده طلا برا خودت که پس اندازتم باشه

مث سگ از سوسک حالم بدمیشه و میترسم ازین بزرگای پروازی بودن بعدم کابینت زیر سینکش کامل زنگ زده بود 

و اینکه خیلی طرحش قدیمیه ازین اهنیای قدیمی 

اخه من واقعا حالم بد میشه ببین ساعت ۹ داشتیم تمیز میکردیم از اون موقع که برگشتم خونه نمیتونم چیزی بخ ...

🥲اخی اگه اینجوری هستی حالا صحبت کن تا درست کنه اینارو ولی حتما باید سم پاشی کنید قبل از اینکه برین و خونه ایم که خالی باشه سوسک میاد وقتی پر بشه سوسک ها میرن

2809