2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239101 بازدید | 499 پست
نه بابامامان باباش ۴سال پیش ۱ ماه باهان قهر بودن میگفتن بایددد جاری بزرگه که یه شهر‌دیگه س‌رو بلاک ک ...

بگو چرا پدر و مادر تو با همه عروساشون دشمنن.

فکر نمیکنی یه جای کارشون ایراد داره

دختر ندارم واقعا فرستادم که تو گوشی خود جاریمم هستبعدم پدر و مادرش با اون یکی جاریمم در حد دشمن بد ه ...

عزیزم تو بهترین کار ممکن رو کردی ، نباید میزاشتی شوهرت بفهمه اما الان که فهمیده منتش رو نکش که بدتر کنه ، این پدر شوهر مادرشوهرت هیچ وقت به تو خوبی نکردن اما جاریت پشتت بوده الانم تو باید پشتش باشی 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابامامان باباش ۴سال پیش ۱ ماه باهان قهر بودن میگفتن بایددد جاری بزرگه که یه شهر‌دیگه س‌رو بلاک ک ...

بگو چون مامان بابات با همه دشمنن من نمیتونم با همه کات کنم چون مامان بابات وحشی اند و با همه دعوا دارن، بگو منم یه عروسم پس فردا با منم همین کارو میکنن لابد بقیه ام باید منو بلاک کنن، بگو به جا افتادن به جون من برو ننه باباتو درست کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی مهریه جاریت چقده؟ اینطوری هست بره بیافته دنبالش حقشو بگیره با نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

التماس خدا کن مشکلترو حل کنه .از هدا بخواه و‌بگو خدایا من طرف حق بودم تو خودت کاری کن که شوهرمم طرف حق باشه.

و به شوهرت بگو اصلا مهم نیست من فیلمو فرستادم یانه اگه بره شکایت کنه تمام دوربینای محل رو پلیس میاد فیلماشو بررسی میکنه پس ناراحت نباش تو به کسی چیزی نگی خانواده ات نمیفهمن اگرم فهمیدن به هر طریقی بگو خدا گفته حق بگو خودم به زنم اجازه دادم بفرسته براشون. و بهش بگو از پدر مادرت نترس از هدا بترس . قربون صدقشم برو

پدرشوهر ومادرشوهرت مثل مال منن و شوهر منم خاک برسر مثل برادرشوهرته همه چیو میزاره کف دست ننه باباش .مثلن میره میگه امروز ناهار زنم سیب زمینیش نپخته بود آشپزی بلد نیست این ،ننه این فلان لباسو گرفته بود ننه این بمن گفت نیام به شما بگم باهاش قهرم و.... مادرشوهر منم ازهمونایی که شوهره توجوونی اصلن بهش محبت نکرده همش عقده شده سردلش میگه نه ننه روش نده پولش نده خواست بره آرایشگاه نزار ازت خوشکل تر میشه این اگه درسش رو خوند توروول می کنه و،،،، دعا کنید فقط به زمین گرم بخورن پدرشوهر مادرشوهر  من که اگه پسرشون خیانت کنه بازم طرفداراش می کنن میگن نوه مون رو بده و بروووووو یا بمون وبساز منم باهاشون تو یه ساختمونم

سر اینکه هرچی‌ میشه میره به مامان باباش میگه شوهرش مامان باباشم عین بچه دو ساله میریزن سر جاریم چرا ...

دلم برا جاریت سوخت 

چه شوهر بچه ننه و اشغالی داره میره حرفای زنشو میزاره کف دست مادر و باباش 

خوبه باز نمیگن چطور شبا با زنم رابطه دارم ..

خانواده شم قوم مغلولن ..حتی حاضر نشدن نوه شون نگه دارن زنگ زدن جاری ت بیا بچه ت ببر 

ما تو گوشیمون دوربین داریمدوربین تو کوچهگفت من حافظم پره فیلم اون شب برای خواعرم میفزستیگفتم باشهفرس ...

چقدر ادم با شرفی هستی افرین بهت

منم همینطورم گردنم بره حق و پایمال نمیکنم اما خب تاوانشم میدم

کاز خیلی خوبی کردی از چی میترسی خداوکیلی نترس هر حرفی هم زدن بگو مگه دلتون میخواد قهر کنم برم خونه بابام؟؟؟

عوضی های بیشعور

به جاریت هم بگو اگر یک جو شعور داشته باشی میری شکایت میکنی 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊