2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239111 بازدید | 499 پست

استارتر. فقط ب شوهرت بگو نگران نباش اونا شکایت نمیکنن  و تو فیلم هم چیز خاصی نبود .   اگه شوهرت خیالش راحت بشه که اون فیلم کاردستشون نمیده  کار تورو هم جدی نمیگیره 

به جای اینکه خونه خودت هم دعوا درست کتی بشین تو خلوت با شوهرت حرف بزن ارام ارام بهش بگو خدا شاهد همه چی هست  ایا گناه نیست این رفتارا با سپیده میکنن

بالاخره اونا طلاق بگیرن چی بهشون میرسه جز بدبختی بچه

بگو با برادرت حرف بزن  مساعل خصوصیشو به مادرش نگه دیگه .  و نصیحتش کنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه تو جاسوسی تو خائنیتو نون نمک خوردی‌تو به من خیانت کردیجاشو عوض کرد حلقه ش پرت کردواقعا اینقددد ...

به همسرت بگو یه لحظه وجدانم بیدار شد و احساساتی شدمو دلم سوخت

بگو تو درست میگی نباید اینکارو میکردم ولی منم وجدانم بیدار شد🤷‍♀️😂 الانم جاری ماری به ما چه که بخوایم غصه شونو بخوریم🥴

اینجوری هم اونو احساساتی کن هم یه جوری قضیه رو تموم کن که انگار کار بدی نکردی و وجدانت باعثش بوده😂

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

ما تو گوشیمون دوربین داریمدوربین تو کوچهگفت من حافظم پره فیلم اون شب برای خواعرم میفزستیگفتم باشهفرس ...

حذفش کن برااون طرف هم شاید توی گوشیش سیو نشده باشه

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
بخون آخرشو کمک لازمم

اسی بنظرم هیچی نگو همینکه اینجور گفتی به شوهرت کافیه حالا اگه اینا میخوان تو جهل خودشون بمونن دیگه تو نمیتونی کاری بکنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

سلام راستش شاید اون فیلمو برای شکایت استفاده کنند تو فعلا شوهرتو آروم کن و بگو فیلمو جدی نگیره

ولی اگه واقعا زندگی خودتو دوست داری از این افراد و این ساختمون سمی دور شو واقعا میگم کسایی که اینطور سعی به قطع ارتباط و بهم ریختن آرامش پیران دارن باید به بهانه شغل، جای کوچیک یا هرچیزی که شده برید از اینجا

به نظر من خیلی اشتباه کردی

فک کن بابات با یکی دعوا کنه تو مدرک بدی دست طرف

اینو میگم چون میگی متوجه نیستی کجای کارت ایراد داره

البته کاملا متوجه بودی چیکار کردی ولی علتش یه انتقام بچه گونه از خانواده شوهر بخاطر بی توجهیشون بهت بوده

منتظر تلافیشون باش،اگه بفهمن بدتر از جاریت باهات رفتار میکنن

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
ما تو گوشیمون دوربین داریمدوربین تو کوچهگفت من حافظم پره فیلم اون شب برای خواعرم میفزستیگفتم باشهفرس ...

وااای وای خدا بدادت برسه با این قوم ظالمین 

اتفاقا کار خوبی کردی فیلم رو فرستادی ولی اون جاری احمق ت میتونست راحت شکایت کنه و پدرشونو دربیاره

نمی دونم چرا همه نگران بهم خوردن زندگی با یه احمق بچه ننه هستن

این که مشخصه آخرش این خانواده زندگی این اسی خانومم میدن روی هوا

چرا باید بخاطر همچین انترهایی حق و‌ناحق کنه و فردا جواب خدا رو نتونه بده

کار خوبی کرده فیلم رو داده

پدرشوهرشم ناراحته بکشه پشت دوری

شوهرش ناراحته بره توی هال بخوابه تا خسته بشه

این رفتارهای بچگانه و از سر ترس ،به اسم  سیاست، باعث شده مردهای ایرانی آنقدر ننر و بچه ننه بمونن، چون هیچ وقت نه خودشون نه خانواده هاشون با عواقب رفتارهاشون روبرو نمیشن، همیشه یه زن بدبخت با سیاست هست که حاضر باشه جونشو سلامتی شو اعصاب و روان شو  وسط بذاره که  یک خانواده چ س ک ی حفظ بشه

و خدا برای من کافیست.....
میگه تو جاسوسی تو خائنیتو نون نمک خوردی‌تو به من خیانت کردیجاشو عوض کرد حلقه ش پرت کردواقعا اینقددد ...

من موندم چرا همه با هم تو یه ساختمونید؟

بخدا اگر هرکدوم یه نقطه شهر بودید نصف مشکلاتتون حل شده بود

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
چرا مادرشوهرا میترسن که جاریا با هم خوب باشن ??? اخه منم با جاریام مشکلی نداشتم همش با احترام برخورد ...

برای اینکه از اول گفتن تفرقه بندازو حکومت کن..میترسه عروساباهم متحدشن اینو از کاخش بیارن پایین😂