2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239111 بازدید | 499 پست
گفتم آخه چرا خودتو قاطی میکنی حق‌نداری‌ جلو دخترم بهم بگی خائن و این حرفانهایت برو به مادرت بگو محیا ...

عزیزم شما کار منصفانه‌ای کردی. بسپر به خدا و ازش بخواه کمکت کنه و شوهرت سرعقل بیاد و اونم طرف جاریتو بگیره. برای خدا کاری نداره واقعا.

به شوهرت بگو ما هم دختر داریم، ترسیدم کمک نکنم و سر دخترمون خدای نکرده بیاد. همسرتو میشناسی دیگه، یه چیزی که فکر میکنی روش تأثیر میذاره، بگو.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عزیزم شما کار منصفانه‌ای کردی. بسپر به خدا و ازش بخواه کمکت کنه و شوهرت سرعقل بیاد و اونم طرف جاریتو ...

میگم فک‌ نمیکردم اینقددد ناراحت شی این کار اسمش خیانت نیس

ازم چیز بد و دروغی نخواسته که

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده همسرم جلوشون مظلوم‌نمایی کنی سوارت میشن

حالا در این حد ولی حق به جانب و زورم نباش 

درسته جاری گناه داشت و حق با اونه اما تو آرامش خودتو بهم بریزی واسه زندگی کسی دیگه ایشالا که اونم اوضاعش درست بشه تو خودتو دریاب

کار خوبی کردی 

زمین گرده 

اگه حق با جاریت هست، بدون اگه امروز طرف حق نایستی فردا همین پدرشوهر و مادرشوهر همین بلاهارو سر تو هم میارن!

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
پس خوب کردم و پاش واستمبیخود کردن لات بازی واسه دخترا درآوردن

بیخود که صددرصد کردن. مثل لات‌های چاله‌میدون! خجالت نمی‌کشن؟

ولی از الان به بعد باید خیلی حواست باشه که زندگی خودتو هم حفظ کنی. قلق شوهرت رو داری لابد. یه جوری نرمش کن. از دلش در بیار. هر جور که بلدی.

اما بدون بهترین کار دنیا رو کردی از لحاظ اخلاقی یا شرعی. کار درست همینه.

کار خوبی کردی زمین گرده اگه حق با جاریت هست، بدون اگه امروز طرف حق نایستی فردا همین پدرشوهر و مادرشو ...

جاری بزرگمو سر یه موضوع بیخود بچه ش گرفتن همین پدرشوهرم گقت مهریه ت نبخش بیا رسید بده کامل سکه ها رو گرفتی نقدی

جاریمم میگفته میخشم اما شما نماز میخونیم چرا دروغ امضا بدم که گرفتم

گفته چون اونجوری نمیتونی زیرش بزنی

پدرشوهرم میگفته سوهرش نه

زن اول این بدبخت کردن 

اینو دارن بدبخت میکنن 

بعدی خب خود منم دیگه اگه دستشون برسه

میگم فک‌ نمیکردم اینقددد ناراحت شی این کار اسمش خیانت نیسازم چیز بد و دروغی نخواسته که

اسی اینی که میگم دروغه و خب گناه داره، ولی بگو ☹️

بگو ترسیدم پلیس بیارن و بعد بگن چرا فیلم دوربین‌ها رو پنهون کردین و همکاری نکردین. یه همچین چیزی.

اسی اینی که میگم دروغه و خب گناه داره، ولی بگو ☹️بگو ترسیدم پلیس بیارن و بعد بگن چرا فیلم دوربین‌ها ...

نه باز بزرگتر میشه قضیه

نه باز بزرگتر میشه قضیه

نگو پلیس آوردن، بگو ترسیدم برای من پلیس بیارن. 

البته نمیدونم، ولی حس کردم اینا از پلیس میترسن که اونجا به جاریت گفتن بیا بچه رو ببر.

جاری بزرگمو سر یه موضوع بیخود بچه ش گرفتن همین پدرشوهرم گقت مهریه ت نبخش بیا رسید بده کامل سکه ها رو ...

دقیقا همینه که میگی 

چه خانواده پر حاشیه و پر دردسری هستن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
دقیقا همینه که میگی چه خانواده پر حاشیه و پر دردسری هستن

تو این ده سال که عروسشونم تو عروسیامون سی تا مهمون داشتن کلن با دوستای پسراشون و خانوماشون و همکارا

از فامیلای پدرشوهرم هیچکس ندیدم تابحال

خاله های همسرمم تو عروسی دیدم

با همه باجناقاش قهره

هیچ دوستی هم نداره رفت امد نمیکنه

تایحال مهمون نیومده خونشون حتی یکبار

بازنشسته هم هستن یه سره تو خونه

با ما عروسا هم رفت امد نمیکنه به هیچ عنوان با اینکه ملا با من مشکلی نداشته تابحال

یا اینکه من فک میکنم مشکل نداشته ، تو خونه بیکارن میشینن فکر خیال و مشکل میسازن تو ذهنشون

من بودم میگفتم فلانی من خودمم دختر دارم اگر خدایی نکرده همین اتفاق براش بیفته طرف حقو نمیگیری بچت بیمارستان بستری بود همین سپیده هوامونو داشت پدرمادرت پشتمونو خالی کردن زنگم نزدن من نمیتونم جواب محبتو با دشمنی بدم اگرم سپیده قرار بود کاری کنه با مدرک پزشکی قانونی شکایت میکرد خود پلیس میومد فیلم دوربینو قانونی میگرفت و اینکه همسایه هام شهادت میدادن که این اتفاق افتاده.. تو بجای بزرگتر کردن مشکل سعی کن خانوادتو آروم کنی من دوباره واسطه برگشتش میشم نه که تو آتیششون هیزم بریز 

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"