2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239109 بازدید | 499 پست
میترسم پررو و حق به جانب بشه

نمیشه الان لجبازی تو بدتره نزار فردا ب پدر و مادرشم بگه بدتر بشه امشب ازش دلجویی کن

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لج نکن باهاشون چون تو با اونا داری زندگی می‌کنی آرامش خودتو بچه هات مهم تر از وضعیت جاریت هست.بگو من ...

انشالله آشتی کنن روابط درست شه

طللق دوم برای شوهرشم بده

دیگه دخالت نمیکنم‌این اوکی شع

برگشت‌تو‌اتاق خواب 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

شوهرم میگه تو به من قول دادی دخالت نکنیولی یواشکی چرا فیلم دادی؟ و نوشتی پاک کن این یعنی خیانت به من ...

این جمله (الان سفت زدم رو متوجه نشدم)

به نظرم بعضی موقع کاری نکردن بهتر از کاری کردن هست. لازم نیست ماست مالی کنی بذار اونا به کارشون مشغول باشن و به روت نیار اما حواست جمع باشه و گوش به زنگ و به بچه هات برسه. از طرفی هم جای نگرانی نداره در هر صورت خانوادت هستن و چیکار میخوان کنن نهایت چندتا تیکه بار کنن دیگه شده به خودت سخت نگیر. 

والدین شوهرت هرچقدرم فضول باشن دلیل به آدم بد بودنشون نیست و هر چقدر حالشون خوب باشه حال شوهرتم خوب میشه. تو خودتم مادری و بچه داری. از طرفی تو جریان جاریت مقصر برادرشوهرت هست که اجازه داده همه دخالت کنن و تو هم متاسفانه با این کارت اجازه دخالت اونا رو دادی 

بی خیال دشمنی چیکار خانواده شوهرت داری والا اونام ادم هستن و بچه دارن و خانواده هستن زیاد گیر حال گرفتن و این چیزا نباشن شایدم اون روز جاریت پیاز داغش رو زیاد کرده بود. 

الان سوال مهم اینه شوهرت قضیه فیلم رو به والدینش گفته؟

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
انشالله آشتی کنن روابط درست شهطللق دوم برای شوهرشم بدهدیگه دخالت نمیکنم‌این اوکی شعبرگشت‌تو‌اتاق خوا ...

اره نگو خوب کردم.تازه بگو آره نباید می‌فرستادم ولی من سر دشمنی با شما اینکار رو نکردم .ولی قول میدم دیگه هیچ دخالتی نکنم.

میگه تو جاسوسی تو خائنیتو نون نمک خوردی‌تو به من خیانت کردیجاشو عوض کرد حلقه ش پرت کردواقعا اینقددد ...

بهترین کار اینه فقط قهر کنی بدون هیچ حرف اضافه ای

جوری که خیلیم بقیه نفهمن و سر و صدا نشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

این جمله (الان سفت زدم رو متوجه نشدم)به نظرم بعضی موقع کاری نکردن بهتر از کاری کردن هست. لازم نیست م ...

نگفته و‌ نمیگه 

مگه اینکه جاریم بگه 

میگه تو جاسوسی تو خائنیتو نون نمک خوردی‌تو به من خیانت کردیجاشو عوض کرد حلقه ش پرت کردواقعا اینقددد ...

دست پیش بگیر

الان تو باید طلب کار باشی اصلا قبول نکن طلب کار بودن شوهرتو

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دست پیش بگیرالان تو باید طلب کار باشی اصلا قبول نکن طلب کار بودن شوهرتو

یکم نرم شم هزار تهمت دیگه میزنه که ببین چقد ارتباط دارید که ترسیدی

به شوهرت بگو بی منظور فرستادم گفت نشون مادرم بدم و منم فرستادمو گفتم نشون دادی پاک کن نمیدونستم اینق ...

این خوبه

میگم نمیدونستم اینقد ناراحت میشی گفتم نشون بده پاک کن همین 

انشالله بر میگرده.بگو من فقط این یه کار رو کردم اونم به لطف خوبیایی که من کرده بود نه چیز دیگه.ولی د ...

آره مرسی از راهنماییاتون🥹