2777
2789

یعنی نمیخوام بکنم ولی بی اختیار وقتی نگاه یه زندگی میکنم که در کنار بچه هامون خوش و خرم زندگی میکنن حالم یجوری میشه 

وقتی میبینم ی دختری با پدرش ناز میاد و نازش خریدار داره حالم یجوری میشه 

وقتی میبینم شاهد خوشبختی مادرشون هستن و با خیال راحت به هدف ها و زندگی خودشون فکر میکنن حالم یجوری میشه 

دلم گرفته خیلی 😭🩶

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دقیقا حسرت و حسادته

دست خودم نیست 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
2804
عزیزم بدخواهی نکردی براشون که، فقط شما هم دلت خواست. اشکال نداره.

مرسی عزیزم 🥲🥲

مادرم در کنار پدرم ندیدم خوشبخت باشه هیچوقت پدرم آدمی بود که نسبت بهم خیلی بی تفاوت بود یعنی ن گیر م ...

توکل کن بخدا 

روی خودت کارکن ان شالله اوضاع بهترمیشه عزیزجان 

همه توی زندگی مشکلاتی دارن که اگه دیگری بفهمه حاضرنیست حتی یک ساعت ب جای اون شخص زندگی کنه

دوستان لطفااسموکاربریمومسخره نکنید دلیل داره😍
اصلا به خودت عذاب وجدان نده. احساست طبیعیه.

قربون درکت🌷

روی خودت کار کن این عین حسادت که از خوشبختی زندگی دیگران ناراحت کیشی اگر به قانون جذب ایمان روی خودت کار کن خوشبختی رو به دست بیار حسرت گذشته رو هم نخور 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
2809