2777
2789
عنوان

چرا دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 23 پست
اینم هیچی نمیخوره ،انقدر نخورده که کمخون شدهنه شیر میخوره نه گوشت ،نه میوه درست حسابیخسته شدم دیگه

میفهممت کاملا بچه ها آدمو خسته میکنن.

یه پسر ۶ ساله و دختر ۱۴ ساله هردو وبد غذا و از لاغری و کم خونی دارن میمیرن .کیلو کیلو گچ بنایی با آب قاطی میکنن میخورن بچه کوچیکم باتری لباس کاغذ همه چی میخوره بخاطر کم خونی

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
بندی تل گیر. فوتی از بینی بچه فوت می کنن اگر تیکه استخونی پوست تخمه یا چیز دیگه ای تو گلوش موند ...

اها ،ما بهش میگم قاروق

اما من اصلا به این چیزا اعتقادی ندارم 

مگه میشه چیزی تو گلو گیر کنه داخل گلو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها ،ما بهش میگم قاروقاما من اصلا به این چیزا اعتقادی ندارم مگه میشه چیزی تو گلو گیر کنه داخل گلو

آره میشه واقعا منم اعتقاد نداشتم تا اینکه پسرم بخاطر همین روشنفکر بازیام رفت زیر تیغ جراحی و لوزه هاشو برداشتن 

چون گلوش با استخون مرغ بند سده بود اون استخون عفونت کرده بود باعث تورم لوزه شد و داخل گوشش مایع جمع شده بود و ۷۰ درصد شنوایی شو از دست داده بود عملش کردیم وی تی گذاشتیم تا فقط شنوایی ش برگرده 

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
2805