2777
2789
عنوان

چرا دخترم

114 بازدید | 23 پست

دخترم اصلا اشتها نداره لب به هیچ غذایی نمیزنه ،بردم آزمایش کلی دادم یکم کم خونی داشت دکتر براش دارو داد گفت اینا رو بخوره اشتهاشم خوب میشه اما الان سه روزه که داروهاشو میدم ولی اشتهاش هیییچ فرقی نکرده ،امروز از صبح سوپ براش درست کردم نخورده برنج دادم نخورده ،فقط دوتا بیسگوییت خورده بود دیگه الان پاشدم براش فرنی با مغزیجات درست کردم بازم نمیخورد گریه میکرد ولی بزورر ریختم تو دهنش خورد 

خدایاا دیگه نمیدونم چیکار کنم واسه این بچه هر راهی رو میرم ولی بی فایدست ،پیر شدم پای اینا ،کاش حداقل اینهمه زحمت میکشم نتیجه هم میدیدم و دلم خوش میشد😞😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نگرانی اکثر مادرا همینه

تو تنها نیستی 

بچه ها بد غذا هستن خودتو آذیت نکن.

حالا من بچم ۶ ساله بخاطر حساسیت نمیتونست مرغ ماهی گوشتگاو بخوره شنبه آزمایش داد حالش خوب شده ولی بازم نمیخوره مرغ کبای نخورد ماهی سرخ کرده نخورد نمیدونم چجور غذا بدم یه ذره جون بگیره این ۶ سال جبران بشه

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
کجا؟ یعنی چی؟

بندی  تل گیر.   فوتی   از بینی بچه فوت می کنن اگر تیکه استخونی پوست تخمه یا چیز دیگه ای تو گلوش مونده باش در میاد 

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
نگرانی اکثر مادرا همینهتو تنها نیستی بچه ها بد غذا هستن خودتو آذیت نکن.حالا من بچم ۶ ساله بخاطر حساس ...

اینم هیچی نمیخوره ،انقدر نخورده که کمخون شده

نه شیر میخوره 

نه گوشت ،نه میوه درست حسابی

خسته شدم دیگه

میشه بیشتر توضیح بدی

یکی از روش های درمان متداول و کارا در طب قدیم است که چون کاری هنری و کارا، اثری آنی و بیمار را سریعاً از درد و ناراحتی خلاص می کرده است و در قدیم و بعضاً در حال حاضر و در بعضی نقاط این کشور پهناور متداول بوده و در هر قوم و شهری به نامی گفته می شود. بدیهی است به لحاظ کثرت بیشترین مخاطبانش و بیشترین شهرت در این محضر همان “تل”گیری می آید واِلا در شهرها و استان های دیگر نام هائی مثل دونه گیری،قاروق،گرته و… معروف است.

✅متأسفانه طب کلاسیک هیچ درمانی جز دادن آنتی بیوتیک و قرص هائی از این دست برای این مشکل ندارد.

ولی با روش قدیمی تُل گیری که صدها بار تجربه شده است در مدتی کوتاه ، طفل به آرامش رسیده و درمان خواهد شد.

✅علائم : 

بچه دائماً با پشت دست خود بینی و دهان خود را می‌مالد. صدای طفل در بعضی از بیماران تغییر می‌کند. کم اشتها می‌شود. سختی، بدخُلقی و در ادامه تب، ضعف و درد در ناحیهٔ گلو از علائم بارز این معضل است.

✅روش تل گیری :

زمانی که طفل را نزد متخصص طب اسلامی یا یک تُل گیر می‌برند او با معاینه و لمس توسط دو انگشت خود از روی حلق و سیب آدم (تیروئید) این عارضه را بدون هیچ‌گونه خطر یا صدمه‌ای با ریسک خطر بسیار پائین و با انگشتان خود و یا با دمیدن در بینی جسم خارجی را از محل مخصوص یا به بیرون می‌کشد و یا به پائین هدایت می‌کند. در نتیجه بدون هیچ‌گونه عارضه یا دارو و یا جراحی، بیمار را از شر این معضل خلاص میکند.

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
2810