2777
2789

من دیشب قهر اومدم،علت قهرم تاپیکای قبلیم هست،شوهرم از هنه جا بلاکم کرده،گفت دنبالت نمیام مگه اینکه خودت برگردی خونه

منم نمیخوام خودم برگردم

😔😔😔

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا با توصیفاتی که از شوهرت کردی

میخوای چی کار بیاد دنبالت

از دوران قهر لذت ببر

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
2805
والا با توصیفاتی که از شوهرت کردیمیخوای چی کار بیاد دنبالتاز دوران قهر لذت ببر

دلم گرفته

من دوسش داشتم،شاید اشتباه میکنم اما دست خودم نیست

چرا نمیری یعنی غرورت از بین میره 

عیب نداره فداکار باش تو متاهلی 

البته اگه یارت ارزشش رو داره 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
اول اینکه اگه از رفتن ناراحتی چرا رفتی....دوماً که دیگه خودت برنگرد سبک میشی صبر کن خودش بخوادت میاد ...

میخواستم بترسه و بفهمه کارش اشتباهه

خودم برنمیگردم اما قلبم تو سینم داره میترکه

یاصبوری کن حتی شاید ۲ماهم نیاد یا خودت برگرداز پدرت مشورت بگیر

میدونم نمیاد حتی شده چندماه

پدرم میگه صبر کن نرو

دلم گرفتهمن دوسش داشتم،شاید اشتباه میکنم اما دست خودم نیست

من واقعا معیار بعضیارو واسه دوس داشتن نمیدونم .

دقیقا شوهرتو ب خاطر کدوم ویژگیش دوست داری؟

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.
میدونم نمیاد حتی شده چندماهپدرم میگه صبر کن نرو

پدر درست میگن

چرا نمیری یعنی غرورت از بین میره عیب نداره فداکار باش تو متاهلی البته اگه یارت ارزشش رو داره

نه عزیزم،من تو تاپیکام داستانمو نوشتم،خیلی از غرورم گذشتم بخدا،هردفعه هم بهم گفته من ک نخواستمت تو خودت برگشتی

2809