2777
2789
عنوان

حرف بد زدن کودک دو ساله

119 بازدید | 23 پست

بچه ها دخترم رو چندوقت پیش بردم خانه بازی ی پسر بی ادب اونجا بود اومد به چندتا بچه ی اونجا ی حرف بد زد حرف خیلی زشتاااا مثل فحش پدرو اینا

دخترم اون روز نگفت وای نگم اما جدیدا همش همون رو‌میگه جالبه میدونه حرف زشته با خجالت و دست روی دهن گذاشتن تکرارش میکنه 

نمیدونم چ رفتاری کنم

بچم تازه یک هفتس دو سالش شده

نگید مگه بچه دو ساله حرف زدن بلده ک ماشاالله هزار ماشاالله دخترم کامل حرف میزنه در حد س ساله 

باید چیکار کنم😭😭😭😭اینهمه نقشه بکش‌واسه تربیت بچه ی بی ادب به بادش بده

خیلی ناراحتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

وجود آدمای سمی اطراف بچه

دیگه اصلا نمیبرمش خانه بازی 

اما چطور اینو از زبونش بندازم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دیگه اصلا نمیبرمش خانه بازی اما چطور اینو از زبونش بندازم

سرگرمش کن معنی نکن حرفای زشتو براش 

بیخیال بگیر اهمیت نده وقتی اون حرفو میزنه 

اصن نگاشم نکن 

ع سرش میفته 

آی خدا دلم خواست بگیرم بچلونمش با اون صدای بچگونه فحش میدن ادم نمیدونه عصبی بشه یا خوشش بیاد😂😂😂

وای خودمم دفعه اول ک گفت خندم گرفت و شوک‌ شدم

اخه بگو‌فسقل همسنای‌تو هنوز‌بلد‌نیستن حرف بزنن تو اونوقت این چیه میگی اخه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بی توجهی.انگار نشنیدین.

ممنون پس اشتباه بود تا الان بهش میگفتم بده و‌نگو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی بگم والا توجه نکنید یادش میره چون خیلی کوچیکه 

ی سوال من دخترم دو سال و پنج ماهشه بعد وقتی خیلی عصبانی میشه و ی وقتایی که عصبانی هم نیست مثلاً امشب میخاست خواب بره گریه میکرد میگف میخام بزنمت برا چیه 😶

ببین کلمه ب چی شبیهه اون کلمه رو تکرار کن بگو اره فلان تا از دهنش بیوفته دختر منم خر یاد گرفته بود م ...

اخه‌پدر سگ به چی شبیه میشه😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی بگم والا توجه نکنید یادش میره چون خیلی کوچیکه ی سوال من دخترم دو سال و پنج ماهشه بعد وقتی خیلی عص ...

از جایی یاد گرفته

فیلمی چیزی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810