2777
2789
عنوان

ترس شدید تو بارداری

101 بازدید | 16 پست

حدود دوساعت قبل جلو چشام تصادف بدی شد شوک بهم .ارد شد پاهام میلرزید تازهفهمیدم باردارم هفته پنج هستم

خداروشکر فعلا ک لکه چیزی ندارم مقدار کمرم مسوخت

میترسم سقط بشه مدام میرم خودم چک میکنم ک ببینم لک دارم یانه😓ناامید شدم

نترس چیزی نمیشه من تو همین هفته ها توهم زده بودم بارداریم پوچه یسره گریه میکرد ۷ طبقه هم با پله اومدم پایین دخترم کنارم خوابه الان 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی نمیشه نگران نباش. منم تو هردوتا بارداریم بدجور ترسیدم هیچی نشد

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
2805
نترس چیزی نمیشه من تو همین هفته ها توهم زده بودم بارداریم پوچه یسره گریه میکرد ۷ طبقه هم با پله اومد ...

شوک بدی بهم وارد شد تمام تنم میارزید بهم ابمیوه شیرین دادن ک لرزم وایستاد

من امروز یک یا دو هفتمه...و دیشب از تری موش پریدم رو میز آشپزخونهمنم خیلی ترسیدم

چجوری یک یا دو هفته ای؟ ای وی اف کردی؟ 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

ن عزیزماتفاقا امروز موعد پریودم بود ب خوشی گذشت

اینجوری حساب نمیکنن از پریود قبلی حساب میکنن اگه موعد پریودت گذشته ۴ هفته ای 

چجوری یک یا دو هفته ای؟ ای وی اف کردی؟

ن عزیزم

من اطلاعاتم درمورد بارداری بالاس و با کیت تخمک گذاری تو لولین اقدامم باردار شدم ۵ روز قبل موعدم بی بی چکم مثبت شد و ۳ روز قبلش هم بتا دادم مثبت شد،

اگه از شروع علایم حساب کنم میشه ۷ روز

از روز اقدام تا الان میشه ۱۴ روز

میتونی تاپیک اخریمو بخونی با عنوان بی بی چک

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
ن عزیزممن اطلاعاتم درمورد بارداری بالاس و با کیت تخمک گذاری تو لولین اقدامم باردار شدم ۵ روز قبل موع ...

مبارکه ولی از نظر پزشکی ۴ هفته ای 

اینجوری حساب نمیکنن از پریود قبلی حساب میکنن اگه موعد پریودت گذشته ۴ هفته ای

بله میدونم من خودم کادر بهداشتم گلم

از روی اولین روز اخرین قاعدگی حساب میکنن ولی من خودم موعد اقدام و تخمک گذاریمو قطعی مشخص کردم و میدونم و الان بیشتر از ۱۴ روزم نیست

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
بله میدونم من خودم کادر بهداشتم گلماز روی اولین روز اخرین قاعدگی حساب میکنن ولی من خودم موعد اقدام و ...

درسته منم میدونستم چه شبی باردار شدم دقیقا 

2810