2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هب گیرم مغازه تو همون خیابونه ک خونه هست حالا چی

عزیزم توضیحاتم رو دادم چی بگم دیگه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love
2804
عزیزم توضیحاتت حرف مفت بود برو دیوار قیمت یه خونه و بعد یه نغازرو ببین

از بی ادب بودنت که بگذریم 

استارتر پرسید کدوم پولدارتره 

که در شرایط یکسان کسی که مغازه داره، چون میتونه بیزینس راه بندازه 

شما مغزتون توانایی تفکیک مسائل رو نداره تقصیر بقیه نیست

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love
از بی ادب بودنت که بگذریم استارتر پرسید کدوم پولدارتره که در شرایط یکسان کسی که مغازه داره، چون میتو ...

مغزت قفله

تا حالا نفهمیدی از این به بعدم نمیفهمی

مگه نمیگی شرایط یکسان؟ متراژ خونه ۱۰ برابر زمینه میشه ۱۰ تا نغازه در میاد ازش

تمیدونم چراانقدر مقاومت میکنی دربرابر فهمیدن

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

عزیزم توضیحاتت حرف مفت بود برو دیوار قیمت یه خونه و بعد یه نغازرو ببین

عزیزم مغازه متراژش کمتره ولی برابری میکنه قیمتش با خونه یا حتی بیشتره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اگه از نظر ارزش ریالی بخوایم به قضیه نگاه کنیم خونه قیمتش بالاتره اما اگه بخوایم به درآمدش نگاه کنیم مغازه

مثلا شما ی خونه ۲۰۰ متری رو که قیمتش حدود ۱۲ میلیارده میتونی ازش نهایتا ۴۰ میلیون اجاره بگیری ولی ی مغازه ۲۰ متری یا ۳۰ متری رو که قیمتش شاید ۶ یا ۷ تومن باشه رو ازش ۵۰ یا ۶۰ میلیون اجاره بگیری

مغزت قفلهتا حالا نفهمیدی از این به بعدم نمیفهمیمگه نمیگی شرایط یکسان؟ متراژ خونه ۱۰ برابر زمینه میشه ...

صد در صد هر متر مغازه قيمتش دو سه برابر خونس

اوني كه تجاري داره پولدار تره

نميدونم تا چه حد از شهرداري و ملك سر در مياري 

ولي هميشه تجارت تو مغازه و تجاريه

مغزت قفلهتا حالا نفهمیدی از این به بعدم نمیفهمیمگه نمیگی شرایط یکسان؟ متراژ خونه ۱۰ برابر زمینه میشه ...

عزیزم چ ربطی ب متراژ داره 😐 الان در حال حاضر ۱ دهم خونه مغازه داشته باشی اجارش از یه خونه بیشتره 

چون تجاری حساب میشه 

هر چیز تجاری مغازه کوچیک بزرگ ده برابر خونه ارزش داره

شما اول چیزی به نام تجارت یاد بگیر بعد بیاد مردم بکوب با متراژ😐

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
2809