2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انلاین اگ میخوای مجموعه ارگانیک مایندد

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

2805
روانشناس مشاوره بلهبعضی اثرار دارن جدیدا کلمات خارجی رو به فارسی ترجیح بدن کلاس داره😕

اصرار البته

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

خیر باهم فرق دارن.

تراپیست یا رواندرمانگر کارش درمان اختلالات و.. هست معمولاً 

مشاور مشاوره میده در مورد مسائل

هزینه ش بستگی به تحصیلاتش داره.

کارشناسی ارشد 300 و دکترا 400/500 و بالاتر معمولاً. بستگی داره.

تلخ ولی عمیق..
همیشه چند ثانیه صبر کنید ضرر نداره

😂

یه مقدار شبیهن ولی نه دقیقا

مشاور اینجوریه که مثلا یه تصمیمی میخوای بگیری کمکت میکنه همه جوانب رو بسنجی و تصمیم درستی بگیری. مثلا برای ازدواج. انتخاب شغل. تربیت فرزند. روابط خانوادگی

تراپیست کارش عمیق تره. روی مشکلات شخصیتی که داری کار میکنه و سعی میکنه علتشونو پیدا کنه و برطرفشون کنه. مثلا برای وسواس. اضطراب. عزت نفس پایین. مشکلات بین زوجها

یه مقدار شبیهن ولی نه دقیقامشاور اینجوریه که مثلا یه تصمیمی میخوای بگیری کمکت میکنه همه جوانب رو بسن ...

تراپیست از کجا باید پیدا کنم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
روانشناس مشاوره بلهبعضی اثرار دارن جدیدا کلمات خارجی رو به فارسی ترجیح بدن کلاس داره😕

تراپیست رو به فارسی بخوای بگی میشه درمانگر.

روانشناس یه عنوان کلیه برای کسی که روانشناسی خونده. روانشناس ممکنه درمانگر نباشه. مثل روانشناس سازمانی. یا مثلا کسی که کار پژوهشی میکنه. 

تراپیست از کجا باید پیدا کنم

نمیدونم. توی این سایت‌هایی که اطلاعات مشاغل مختلف هست میشه

یا از کسی که رفته و میدونه کی خوبه

یا اینستا مثلا. ولی اینستایی ها چون معروف میشن ممکنه گرونتر بگیرن 

تراپیست رو به فارسی بخوای بگی میشه درمانگر.روانشناس یه عنوان کلیه برای کسی که روانشناسی خونده. روانش ...

میشه فارسی گفت مشاور

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

واسه پیدا کردن کسی ک کارش خوب باشه هم 

تو گوگل کل مرکز مشاوره ها و روانشناس های شهرتون رو بزنید. پیج هاشونو نگاه کنید. نظرات رو بخونید.

یا پرس و جو کنید.

جای خوب برید حتماً. و اگه هدفتون رواندرمانیه باید حتماً روند درمانو طی کنید. با دوسه جلسه معجزه رخ نمیده 

تلخ ولی عمیق..
2809