2777
2789
عنوان

عکس اندام خوشگلم بعد رژیم🤭🤭عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 22530 بازدید | 563 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۵۵ قدمه ،الان ۴۶ کیلو هستم،واقعا وزن الانمو دوست دارم نه چاقم نه لاغر

پس چرا من بااین قد وزن حس میکنم نی قلیونم😂البت مزاح بود گلم ناراحت نشی

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
منم دیگه ازفردا قطع میکنم چربی شیرینی فقط برنج بیشتر بخورم یانون؟؟

بیشتر و کمتر نه گلی همه چیز بخور منظورم چیز مفیده اما به اندازه تا جای ممکن هم شیرینی جات و هله هوله نخور تورو میشناسم اندامتو دیدم برای پر شدنت هم تا میتونی پروتئین بخور 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه  
2805

کلا به نظر من عکس گذاشتن از اندام تو سایت درست نیست ، گرچه اسی از سر شوق و رضایتی که از لاغر شدن خودش داشته تاپیک زده ولی اینکه هر کسی بیاد و بگه خوب هست یا نیست یا من بهترم یا دوباره برا نشون دادن اینکه خودش از بقیه خوش اندام تره عکس خودشو بزاره دیگه واقعا درست نیست 

قطعا تو سایت افراد زیادی هستن که اندامشون عالیه ولی قرار نیست این اندامو تو چشم بقیه کنن و بقیه رو بد بدونن 

مهم اینه که هر کسی خودشو همین جوری که هست دوست داشته باشه 

عکس اندام عنم 😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
۱۵۵ قدمه ،الان ۴۶ کیلو هستم،واقعا وزن الانمو دوست دارم نه چاقم نه لاغر

چقدر عالیییی 

منک دبگ بعد زابمان وزنم زیاد موند الان ۷۵ام دق کردم اینقدر خودمو تو اینه نگاه کردم هی میخام برم باشگاه نمیش هی میخام رژیم بگیرم اصلاااااا نمیش

من با قد۱۶۸ وزنم ۶۹ میگم اضافه س😶🙂🍓

چه جالب منم مثل شمام🙂

وقراره رژیم فست شروع کنم برسم ۶۵ ان شالله

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

من با قد ۱۷۴ ،وزن ۹۰ ،۳ تا شکم زایده ،چه کنم 🙃

اخی بازم اونقد زیاد نیست قدتم بلنده

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
چرا سر نشیمن گاه دعوا میکنین خانوما😂😂😂😂😂

رقابت سختی بین عزیزان کو.  ن گنده به وجود اومده

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

2809