2777
2789
عنوان

رمانی که نوجونیم نوشتم 😂 خیلی سمه لطفا نخندید

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 143 پست
@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 تروخدا میخوام تاپیک اخرمو پاک کنم 😭

سلام لطفا امضای منو بخونید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

دمت گرررم نصف شبی کلی خندیدم😂😂حالا اسی میخام داستانتو بخرم قیمت چند کنجکاو شدم ببینم اخرش چی میشه😂پسرا به خواهرا میرسن؟مرگ پدر آسیب دیده چی میشه؟؟آقا پلیسه وبچها چی کجا رفتن😂😂خیلی آسیب دیدم کمممممک مغزم رگ به رگ شد

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
خداییش چطوری از این همه افعال و ضمایر جمع استفاده کردی؟؟؟مغزم رگ‌ به رگ شد😅😅😅

خداییش ببخشید اینو داشتم به دوستم توضیح میدادم مجبور بودم جمع ببندم تا متوجه بشه 

میخوام ی توضیحی درباره آخرش بگم که همه اینا توسط دختر شوهر خواهره یا پسر اصلی داستان نوشته شده که بیشتر عمرش خبر نداشت پدر اصلیش کیه ولی وقتی فهمید داستان و سختی هاشون رو تونست درک کنه که چقدر پدرش و خالش دوسش داشتن خاله چهل و خورده ای ساله بود و پدرش شصت و خورده ای خاله نقاش بود و پدرش ماهیگیری میکرد ی زندگی عاشقانه و آروم داشتن تو مارسی اگر که میدونید