2777
2789

سر پسرم باردار بودم ۳ ماهه شوهرم گیر داد با قطار بریم مشهد گفتم بچه سقط میشه گفت نه خدا بزرگه رفتیم یه زن و شوهر که با ما تو یه واگن بودن   که تو سفر با ما خوش گذشت بهشون گفتن نرید مسافرخانه بیاید مهمون ما رفتیم دیدیم یه آدم فوق پولدار مشهد بودن که یه سوئیت دادن به ما که تو خواب ندیده بودیم واحدش ۲۵۰ بود تو بالکن آلاچیق داشت و....کلا خونه عیانی غذاهای لاکچری دادن و....خیلییی خوش گذشت اون سال مشهد

هنوزم بعد ۱۲ سال یادش بخیر...

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

تجربه خوب که چه عرض کنم ولی آخرین تجربمو میگم 😂💔پدرم گف بریم قم،جم کردیم بندو بساطو تا تبریز رفتیم 

اونجا نهارو خوردیم پدرم زنگ زد به یکی اوضاع قم رو بپرسه اونم گف گرمه ،برگشتیم

تنها هدف از این راه ۴ ساعتی که رفتیم تا تبریز این بود که پدرم اونجا به شونصد تا گنجشک گشنه غذا بده و برگردیم 😂😂

قسمت نبود انگار 

چه غریب ماندی ای دل :)

خاطره سفر من لاکچری نی معنویه😅

پارسال کربلا بعد بازارگردی تشنه شده بودیم رفتیم آب بخریم گفتن فقط دینار ماهم دینار نداشتیم اومدیم بیرون نشستیم خستگی درکنیم

داشتم میگفتم من تشنمه یهو یه آقای عراقی مهربون بدون اینکه یه کلمه باما حرف بزنه دوتا آب معدنی داد بمن و سوار موتورش شد و رفت(موتورشم قدیمی بود)

هنوزم یادش میفتم دعاش میکنم و قلبم اکلیلی میشه😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه خوب که چه عرض کنم ولی آخرین تجربمو میگم 😂💔پدرم گف بریم قم،جم کردیم بندو بساطو تا تبریز رفتیم ...

ای وای😂 عبنداره یکسری دیگه میری آن شاالله

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
2805
خاطره سفر من لاکچری نی معنویه😅پارسال کربلا بعد بازارگردی تشنه شده بودیم رفتیم آب بخریم گفتن فقط دین ...

ای خدا 

آقام ابولفض نمیذاره کسی تشنه باشه😭😢

سلام عزیزمی درخداست دعاداشتم اگرقابل بدونی..اوضاع مالی ماخیلی بدشده وهرروزم بدتزمیشه..دست ب هرکاری ا ...

سلام عزیزم هر روز دعای هفتاد بندی استغفار حضرت علی بخون  معجزه میبینی 

پول زیاد میاد دستت

کجاباید پیداش کنم؟

گوگل هم هست سرچ کن 

بازار هم داره دانلود کنی

2810