2777
2789
پیداش کردم مرسی.تو هوش مصنوعی هم سوال پرسیدم. میگفت هر قسمت کتاب رو بخون بعد مکث کن بهش فکر کن و یاد ...

آره در کل

کلا مهارت خوب نوشتن و فکر کردن رو یاد بگیری یادگیریت عوض میشه

آره در کلکلا مهارت خوب نوشتن و فکر کردن رو یاد بگیری یادگیریت عوض میشه

خیلی نیاز داشتم‌ممنون. وقتی من نوجوان بودم تندخوانی یک مهارت بود نه عمیق خوانی🥲 چقدر توصیه های اشتباه و ندونستن ها عمرمون رو هدر دادن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نیاز داشتم‌ممنون. وقتی من نوجوان بودم تندخوانی یک مهارت بود نه عمیق خوانی🥲 چقدر توصیه های اشتب ...

دقیقا یک سال و نیم تلاش میکردم تندخوان شم هیچوقتم نشدم

این و اونم میگفتن ما روزی ۲۰۰ صفحه کتاب میخونیم منم ساده باورم شده بود من یه مشکلی دارم 

بعدها فهمیدم اینا کلا هیچی از چیزی که میخونندنمیفهمن

دقیقا یک سال و نیم تلاش میکردم تندخوان شم هیچوقتم نشدماین و اونم میگفتن ما روزی ۲۰۰ صفحه کتاب میخونی ...

توصیه اشتباه تو هر زمینه ای زیاد شنیدیم. خوب شد که نتونستی. 

تمااام کارها باید کند با دقت با حوصله پیش بره. تمام کارها.

کتاب با کتاب فرق داره . موضوع کتاب علمی و تخصصی باشه باید هم بخونی هم بنویسی 

کتاب چیه ؟

سوال یا مشاوره درباره ی برنامه نویسی ، ارز دیجیتال ، سئو و ... بود تو تل گرام بپرسین ایدیم اینه @gutyuvasi

کتاب با کتاب فرق داره . موضوع کتاب علمی و تخصصی باشه باید هم بخونی هم بنویسی کتاب چیه ؟

مثلا زبان. مثلا رمان اموزنده پر از نکته. یا یه کتاب خودیاری پر از راه و روش. یا کتاب روانشناسی.

مثلا زبان. مثلا رمان اموزنده پر از نکته. یا یه کتاب خودیاری پر از راه و روش. یا کتاب روانشناسی.

خب تو هنوز تکلیفت با خودت روشن نیست دلیل اصلی همینه

کتاب رمان با کتاب زبان با کتاب روانشناسی خیلی فرق داره رمان هم برای آموزش نیست خودیاری هم اکثرا بهش میگن روانشناسی زرد که به درد نمیخوره

کتاب علمی و تخصصی مثل کتاب درسی بخای من میتونم کمکت کنم مثلا ریاضی فیزیک شیمی و ...

سوال یا مشاوره درباره ی برنامه نویسی ، ارز دیجیتال ، سئو و ... بود تو تل گرام بپرسین ایدیم اینه @gutyuvasi

خب تو هنوز تکلیفت با خودت روشن نیست دلیل اصلی همینهکتاب رمان با کتاب زبان با کتاب روانشناسی خیلی فرق ...

چرا رمانها که خیلی اموزنده ان. من منظورم شاهکارهای دنیاست نه رمانهای ارشام تهرانی تلگرامی. و اتفاقا روانشناسی و خودیاری و رمان همه به هم ربط دارن. کتابهای خودیاری علمی که خیلی زیادن و تایید شده هستن.من همیشه تحقیق میکنم بعد میخونم.

شما اگه یه درسی مثل تاریخ یا روانشناسی رو به من بگید من تعمیمش میدم و بقیه رو هم یاد میگیرم😉

چرا رمانها که خیلی اموزنده ان. من منظورم شاهکارهای دنیاست نه رمانهای ارشام تهرانی تلگرامی. و اتفاقا ...

شاهکار بودن یعنی آموزنده بودن ؟ اونوقت نقاشی های داوینچی که شاهکار حتما علوم فضایی بهت یاد میده ؟ مشکل اصلیت همینه عزیزم هروقت این مشکل رو حل کردی میتونی مطالب غنی رو هم به مغزت منتقل کنی

ضمنا من منظورم رمان های جهانی بود اصلا رمان ایرانی نمیشناسم

شاهکار بودن یعنی آموزنده بودن ؟ اونوقت نقاشی های داوینچی که شاهکار حتما علوم فضایی بهت یاد میده ؟ مش ...

بله حتما اموزندگی دارن.شما تاحالا رمانهای سیاسی اجتماعی فلسفی پلیسی تاریخی و .... ندیدی و نخوندی؟؟؟!!!!

بله حتما اموزندگی دارن.شما تاحالا رمانهای سیاسی اجتماعی فلسفی پلیسی تاریخی و .... ندیدی و نخوندی؟؟؟! ...

خوندم ولی آموزنده نیست ! چی آموزش میده مثلا ؟ منبع چه علمیه ؟ 

حداقل حداقلش جهان بینی رو اموزش میده.راستش من فکر نمیکنم شما قصد کمک داشته باشی انگار دعوا داری.

من دعوایی ندارم من دارم دقیقا به نقطه ی مشکلت اشاره میکنم ولی گیراییت پایینه در کل ریپلی نزن از کسای دیگه میتونی کمک بگیری ولی بعید بدونم. خدانگهدار

من دعوایی ندارم من دارم دقیقا به نقطه ی مشکلت اشاره میکنم ولی گیراییت پایینه در کل ریپلی نزن از کسای ...

شما اگه هدفت کمو بود باید دقیقا به پرسشم جواب میدادی نه که چک و چونه بزنی چی اموزندست چی نیست. بعید میدونم غیر کتابهای مدرسه ات مطالعه آزاد کرده باشی چون مشخصه اطلاعاتی درباره هیچ نوع کتابی غیر از مدرسه نداری. چقدر خوبه ادمها یاد بگیرن درباره چیزی که بلد نیستن و نخوندن و ندیدن بحث شروع نکنن.