2777
2789

یه فایل صوتی گوش دادم گفته بود یه کتابو حداقل سه بار باید خوند تا خوب فهمید. سه بار پشت هم یا .....؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطلب به مطلب جدا کن کتاب طولانیومثلا یه مطلبو تو ۶۰ صفحه گفته یه مقاله پنج صفحه ای براش بنویس هر چی ...

مثلا یه فصلو بخونم خلاصه نویسی کنم بعد فصل بعدی؟

چندبار بخونم خوبه؟

به تعداد خوندن نیست یادگیری به کیفیت خوندنهتلاش کن طوری بخونی که کامل بفهمی و با مفاهیمش درگیر شب

چطور میخونی که درگیر میشی؟

یعنی هی مکث میکنی و فکر میکنی مثال میاد تو ذهنت؟

ولی من شدیدا معتقدم با هربار خوندن اضافه قابل درک تر میشه😅

چطور میخونی که درگیر میشی؟یعنی هی مکث میکنی و فکر میکنی مثال میاد تو ذهنت؟ولی من شدیدا معتقدم با هرب ...

اولش که موضوع جدید رو نمیفهمی درگیر هم نمیشه بشی مثلا فلسفه رو اوایل هیچی نمیفهمیدم

بعد به مرور زمان وقتی دستت میاد وقتی یه مسئلرو میخونی با مسائل دیگه مقایسش میکنی یا نقد و بررسیش میکنی تجربیات شخصی خودتو میسنجی و ... 

یا مثلا فقط فلسفه رو نمیخونیدتاریخ دوره ای که فیلسوف توش بوده و فرهنگشون رو هم میخونی در کل هر چقدر جامع تر بخونی و بیشتر بهش فکر کنی بیشتر عمیق میشه تو ذهنت فقط حفظ کردن نیست که بعد یک سال دو سال یادت بره کامل

اولش که موضوع جدید رو نمیفهمی درگیر هم نمیشه بشی مثلا فلسفه رو اوایل هیچی نمیفهمیدمبعد به مرور زمان ...

خیلی دقیق بود مرسی

ولی موقع خوندن کتاب مکث میکنی فکر میکنی؟‌من میخونم‌میرم جلو. چه زمانی باید درباره مطالب فکر کنم؟

خیلی دقیق بود مرسیولی موقع خوندن کتاب مکث میکنی فکر میکنی؟‌من میخونم‌میرم جلو. چه زمانی باید درباره ...

آره من فکر کردمم بیشتر از خوندن طول میکشه 

کتاب چطور کتاب بخوانیم رو بخون پادکست بی پلاس خلاصش رو گذاشته گوشش بده

اگر انگلیسی بلدی هم یه کانال یوتوب هست در مورد درک عمیق

ادلر نوشته فیلسوف امریکاییمورتیمر ادلر

پیداش کردم مرسی.

تو هوش مصنوعی هم سوال پرسیدم. میگفت هر قسمت کتاب رو بخون بعد مکث کن بهش فکر کن و یادداشت بردار. اگه باهاش موافق یا مخالفی استدلال بیار .اگر سوالی برات پیش اومده دنبال جوابش باش.

2810