مادرشوهرم تنهازندگی میکنه شوهرم الان برده دکتر گفت زونا گرفته منم نگفتم بیار خونمون اخه منم میترسم حامله باشم چون پریودم عقب افتاده از طرفی کلا میترسم واگیر دار باشه منم شاغلم بنظرتون کار بدی کردم والا تازه عروسم یه سال ونیم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زونا واگیر دار نیس اونقد من مادربزرگم زونا گرفته بود رفتم یک هفته پیشش مراقبش باشم فقط رخت خواب و لباساش جدا باشه میخای براش پماد بزنیم با دستکش بزن یا بده شوهرت بزنه هیچی نمیشه
❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌
دستت به ابله هاش بخوره شاید بگیری وگرنه واگیر دار نیست
و بیشتر از غصه و استرس شدید و حرص و جوش تو میان سالی به وجود میاد البته شنیدم اینو
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗