2777
2789
عنوان

کیا برا ازمون استخدامی میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 116 پست
عزیزم ایرادی ندارد تو بخون در حد توان.منم دوتا بچه دارم همه هم نتونستم بخونم .شبها تا دو می‌خوندم صب ...

عزمزمه کیفیت بخشی حقوقش از آموزگاری بیشتره؟ 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله عزیزم .به مدت تمرین کردن زیاد سخت نمیگرفتن

ورزش چیا تست گزفتن؟ دو و دراز نشست بود؟😄 من اینارو صفرم

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
2805
دراز نشست نبود اصلاطناب زدندو 504دو چابکیبسکتبالوالیبالهندبالتنیس

واای من هیچکودومو نمیتونم😄