چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ایشالا خدا یار و یاورت باشه و به زندگیت همه جوره نظر کنه اسی همه چیز هعالی بشه تو زندگیت.
چیز مهمی نبوده غصه نخور
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
تو که پیاممو میخونی میشه واسه پدر و مادرم از ته دل واسه سلامتیشون و بعدم حل مشکل مالی و فراوانی رزق و روزی مالی و غیر مالیمون دعاکنی؟ دعا کن کار بابام جور بشه هم اول از زیر این قرضا بیان بیرون، هم بتونن خونه تو یه جای سالم و هوا تمیز دست و پا کنن و هم بتونن چکاپ و آزمایشاشونو برن و به سلامتیشون برسن که من خیالم راحت بشه ازشون و از سلامتیشون.هم این که که پولشون الان نمیرسه کمک من کنن ازم حمایت کنن.بتونن کمک من کنن تو زندگی واسه هدفا و آرزوهایی که همینجوری مونده فعلا. چون به پشتوانه مالی نیازداره.میشه واسه لامتی همسرم و خودمم دعا کنید؟برای طول عمر و سلامتی هممون...زندگی منم با شوهرم درست بشه همه چیز برعکس بشه و عزت و احترام و عشق رو ببینم.
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️