2777
2789

مادر شوهرم بعضی موقع ها ی حرفایی میزنه مخت سوت می‌کشه😬امشب اومدن خونمون من خبر نداشتم ک میان خونه جارو نکشیده بودم صب گفتم جمعس همسایه ها خوابن بزار بعد ظهر جارو میکشم ظرفای ناهارم نشسته بودم سرویس بهداشتی هم تمیز نبود 

خونه رو جمع و جور کردم تا اومدن شروع کردم ظرفارو شستم 

جاری و برادر شوهرمم بودن 

بعد بلند جلو همه گف چقد موهات ریخته اینجا🤕خب هر کی هم ک ندیده بود فهمید آبرومو برد جلو همشون 

چرا سرزده قشون کشی کرده اومده اونجا...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا خدا یار و یاورت باشه و به زندگیت همه جوره نظر کنه اسی همه چیز هعالی بشه تو زندگیت.

چیز مهمی نبوده غصه نخور

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

تو که پیاممو میخونی میشه واسه پدر و مادرم از ته دل واسه سلامتیشون و بعدم حل مشکل مالی و فراوانی رزق و روزی مالی و غیر مالیمون دعاکنی؟ دعا کن کار بابام جور بشه هم  اول از زیر این قرضا بیان بیرون، هم بتونن خونه تو یه جای سالم و هوا تمیز دست و پا کنن و هم بتونن چکاپ و آزمایشاشونو برن و به سلامتیشون برسن که من خیالم راحت بشه ازشون و از سلامتیشون.هم این که که پولشون الان نمیرسه کمک من کنن ازم حمایت کنن.بتونن کمک من کنن تو زندگی واسه هدفا و آرزوهایی که همینجوری مونده فعلا. چون به پشتوانه مالی نیازداره.میشه واسه لامتی همسرم و خودمم دعا کنید؟برای طول عمر و سلامتی هممون...زندگی منم با شوهرم درست بشه همه چیز برعکس بشه و عزت و احترام و عشق رو ببینم.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

سرزده میان نطق هم میکنن.مادرشوهر منم همین بود

چندبار خواست بیاد گفتم نیستیم

حتی خونه بودم در و باز نکردم 

دیگه درست شد

من ازصبح سرکارم.بعدم میام رسیدگی به بچه ها آدم قرار نیست و نمیتونه همیشه خونش مرتب و تمییز باشه که

همیشه خونتو مرتب نگه دار

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

شما هم بلند در جوابشون میگفتی خب مامان جان مهمان سرزده باید آمادگی دیدن هر چیزی رو داشته باشه 

متنفررررم از مهمان سرزده 

هزاران بار در این شرایط قرار گرفتم،و کلی استرس کشیدم 

سرزده میان نطق هم میکنن.مادرشوهر منم همین بودچندبار خواست بیاد گفتم نیستیمحتی خونه بودم در و باز نکر ...

بخدا منم همینم صب دانشگاه سرکار تا شب ی جمعه میخواستم استراحت کنم