2777
2789
عنوان

برای این فرش چه رنگ مبلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 24 پست
منم دوست ندارم اصلا شوهرم میگه فرش فقط دستبافت خیلی زشته واقعا

خیلی خیلی خیلی زیباست... واقعا زیباست

سلیقه ات کجاست؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا دوسش ندارم من فرش ترک دوست دارم شوهرم میگه تو اصلا نمیفهمی این چه فرشیه

شرمنده باهاش هم‌نظرم

چنده؟ چند متریه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
43 میلیون مترش رو دقیق نمیدونم شوهرم خوابه ازش بپرسم

چه دستبافی ه این قیمت؟؟

شوهرم تو‌خرداد یه فرش کوچیک ۳ متری خرید ۷۰، تازه ابریشمم نیست فقط یه رگه های خیلی جزیی ابریشم داره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چه دستبافی ه این قیمت؟؟شوهرم تو‌خرداد یه فرش کوچیک ۳ متری خرید ۷۰، تازه ابریشمم نیست فقط یه رگه های ...

اصلا این ابریشم نداره عزیزم ابریشم خیلی گرونه 

کاریزمای سابقم بچه به این صافی دیده بودید
چه دستبافی ه این قیمت؟؟شوهرم تو‌خرداد یه فرش کوچیک ۳ متری خرید ۷۰، تازه ابریشمم نیست فقط یه رگه های ...

من و شوهرم سر فرش بحثمونه

کلا ولش کردم چون هر چی میگم نمیخواد حرف به گوشش نمیره برای همین از متراژ خبر ندارم ازش هم نمیپرسم فقط می یاد بهم نشون میده میگه این رو حتما میخرم 

کاریزمای سابقم بچه به این صافی دیده بودید
من و شوهرم سر فرش بحثمونهکلا ولش کردم چون هر چی میگم نمیخواد حرف به گوشش نمیره برای همین از متراژ خب ...

خانوم خونه شمایی، باید سلیقه شما باشه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.