2777
2789
عنوان

روزای سخت زندگیتون چطور گذروندید

166 بازدید | 17 پست

سلام.بچه ها روزایی که فکرکردید آخر دنیاس براتون.خیلی دلشکسته وبی پناه وغمگین بودید.چکارکردید؟چطور خودتون آروم کردید؟خیلی دلم گرفته.پراز درد وغم شده وجودم.هرراهکاری موقتا حالم خوب می‌کنه.نمیدونم چطور صبرکنم تواین روزای سخت زندگیم💔🥹🥹🥹

دوست مهربون نی نی سایتی میشه برای حاجت رواییم وآرزوی قلبیم ورفع مشکلات زندگیم برام دعاکنی یاصلوات بفرستی؟محتاج دعای بقیه ام.روزای خیلیییییی سختی میگذرونم.برام پیش خدا دعاکن باقلب مهربونت☺️😍🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا بخاب یا بخور

🥹🥹🥹🥹🥹خوابم مختل شده. اکثرادوست دارم فقط دراز بکشم وبیصدا.مثل مرده ها ؛اما مجبورم برای جلوگیری ازغرزدن خانواده بیدارباشم ودرحال زندگی که اصلا زندگی نیست.خوردن هم متاسفانه اضافه وزن دارم.زیادبخورم بدترمیشه که😕

دوست مهربون نی نی سایتی میشه برای حاجت رواییم وآرزوی قلبیم ورفع مشکلات زندگیم برام دعاکنی یاصلوات بفرستی؟محتاج دعای بقیه ام.روزای خیلیییییی سختی میگذرونم.برام پیش خدا دعاکن باقلب مهربونت☺️😍🥰

یادم نمیاد درست من از این شبا زیاد داشتم 

ی شب ک خوابیدم با غصه و ناراحتی و گریه 

و خیلیم استرس داشتم 

همه خوابیده بودن من خوابم نمیبرد انگار ی چیزی گلومو گرفته بود نفس نمیتونستم بکشم همین جور ک گریه میکردم قلبمم از شدت استرس تند تند میزد و خوابم نمیبرد

یهو یاد حضرت زهرا افتادم و با خودم فکر کردم سرمو گذاشتم رو دامنش باورت نمیشه همون لحظه ی ارامشی گرفتم ک وصف نشدنی بود هیچ وقت تجربه نکرده بودم همچین چیزی صبح ک پاشدم یادم افتاد دیشب چی شد

تو همون حالت و با این فکر خوابم برده بود. 

نمیخوام بگم چیز خاصی بود ن اما با این فکر قلبم آروم شد. 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
یادم نمیاد درست من از این شبا زیاد داشتم ی شب ک خوابیدم با غصه و ناراحتی و گریه و خیلیم استرس داشتم ...

🥹🥹🥹🥹🥹خداروشکرکه قلبت آروم شده.من خیلی ناآرومم این روزا.

2810