2777
2789

ان شاالله به سلامتی ولی دغدغه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ان شاالله به سلامتی ولی دغدغه

وبی دغدغه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

کار خوبی میکنی عزیزم

من خودم ۲۲ سالمه یه دختر ۳ ساله دارم یه پسر باردارم

اگه شرایط مالی فراهم باشه

و از نظر روحی و مسئولیت پذیری شما و همسرت آمادگی دارید

بیارید حتما

من خودم به هر کی یمگم میگه چقدررر زود

اما من واقعا آمادگی همه چیو داشتم

کار خوبی میکنی عزیزممن خودم ۲۲ سالمه یه دختر ۳ ساله دارم یه پسر باردارماگه شرایط مالی فراهم باشهو از ...

وضیعت مالی شوهرم که خوبه شوهرم میگه بیا بچه دار شیم خیلی بچه دوست داره میمیره برا بچه   بچه های خواهرشو انقد دوشت داره که نگو همیشه براشون خوراکی میخره یا میبرتشون خرید خیلی دوس داره  الانم دوروزه میگه بیا بچه دار شیم

منم قصد اقدام دارم

یعنی ماه قبلم‌چند بار اقدام کردیم ولی نشد 

زخم داشتم شاید مال اون بوده

دو روز پیش رفتم پیش متخصص زنان گفت مشکلی نداری دیگه اقدام کن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
اخییی

اقدام کردی شما؟

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
2809