2777
2789

۶ماهش اصن ی شب نمیخوابه 

ارزوم شده ی شب خوابیدن دیگ شب ک‌میشه تن و‌بدنم‌میلرزه امشبم‌قراره چجوری بگذره

ولی خدای دیشب یکی از بدترین شبهای عمرم بودم پسرم نصف شب سرفه شدید میکرد پاشدم بهش شربت بدم دیدم تبش بالا پاشویه کردم میلرزید از سرفه شدید بالا میاورد اصن مردم‌و‌زنده شدم شوهرم‌خونه نبود دخترم گریه میکرد نمیدونستم کدومشون باید بگیرم بالاخره شیر زردچوبه درست مردم داغ داغ دادم‌پسرم‌خورد سرفش بند‌اومد یکم‌تبشم‌پایین‌ اومد ۴صب خوابید دخترم فقط باید سرپا باشم تا بخوابه خیلی خسته بودم هرکار کردم نمیخوابید بالاخزه ساعت۷ونیمدخوابید و‌من‌تا۹خوابیدم دوبارم این دوساعت بیدار شد شیر خورد😣😣😣

میدونم الان بعضیا میگن خودت خواستی و امادگی نداشتی ننیاوزدی ولی واقعا بعضی وقتا زندگی خیلییی سخت میشه 

انقد دخترم بعلم راه بردم دیشب ک بخوابه هی تکونش میدتدم دستم رگ ب رگ‌شد ی دفعه هم درد میکنه هم‌کبود شد 

پلی واقعا حاضرم گریه کنن اذیت کنن مریض نباشن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه داری همینه خیلی سخته 

من بچم یه ساله بود ارزوم این بود فقط یه شب بخوابم ...یعنی بزرگترین ارزوم شده بود 

انقدر بچه تب میکنه نمیخوابه کولیک میگیره اوههههههههه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
منم مث تو بودم.الان ۶ سالشه و یه خانومِ تمام عیاره

عزیزم سلامت باشه 

تا جندسالگی اذیت داشت 

من وسرم واقعااا خوب بود اصن ی بار اذیت ندیدم ازش ولی دخترم پدرم دراورده

اسمش هم اسم کاربری شماست😍

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بچه داری همینه خیلی سخته من بچم یه ساله بود ارزوم این بود فقط یه شب بخوابم ...یعنی بزرگترین ارزوم شد ...

باضی شباش واقعا سخت میشه خیلی سختتتتت

عزیزم خسته نباشی

حق داری عزیزم بزارشوهرت اومد بگو بچه هارو بگیره قشنگ بخواب استراحت کن

وقتی بیمارن بگو شوهرت پیشت بمونه

خیلی خوشحال باش مادربودن رو تجربه کردی هم پسر داری هم دختز یک سال دیگه یادت نمیاد چقدر سخت گذشته.

خدا بهت قوت بده به خودتم برس

عزیزم تا مادر نشه کسی درک نمیکنه میفهمم خیلی سخته کاش بتونی لاقل عادتش بدی رو ننو بخوابه 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

عزيزم عادت بچه دوم رو تغيير بده.

سه شب راه نبر.بزار روي پا يا ماساژ و نازش بده

كاملا عادتش تغيير ميكنع

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810