2777
2789

اون روزمامانم یه جایی دعوت بوده جارییم هم اونجابوده 

جاریم بامادرشوهرم زندگی میکنه؛؛به مامانم گفته هرموقع امیرشوهرمنومیکه میادخونمون مادرشوهرم بهش میگه چرابچه هارونمیاریی ببینم بعدامیربهش میگه ماشین ندارم ماددرشوهرمم میگه دروغ نگواین ماشین بابات برش داربروبیارشون این زنت بهت اجازه نمیده بحرف زنت نباش

چراپسرنمیاریی همسن وسالات پسرهاشون هم قدشون شدن دخترازدواج میکنه میره نمون بحرف زنت 

بچه هامن خونموعوض کردم کم اوردیم مما؟شیچن فروختیم ازعیدم نرفتم خونش اخرین باری که رفتم خونش چون خخیلی وقت بودندیده بودمش بالبخندواحوالپرسی نشستم روی مبل کنارش نوه های دختریش هم ک همسن منن نششسته بودن بعدخواهرشوهرم که اومدداخل برگشت بهم گفت بلندشوبزارخواهرشوهرت بشینه اینجامنظورش بروروزمین بشین خیلی بهم برخوردحق باکیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه خونه مادرشوهرت نمیری تقصیر شما است  شما نمیزاری شوهرت بچه رو ببره خونه مادرش ؟ شوهرت مش ...

شوهرم# خیلی بی مهری ازشون دیده اصلاحرفهاشونم بهم منتقل نمیکننهه اینهاروجاریم به ماددرم گفته

شوهرم# خیلی بی مهری ازشون دیده اصلاحرفهاشونم بهم منتقل نمیکننهه اینهاروجاریم به ماددرم گفته

جاریت ببخشیدا خیلی بیخود کرده .تو نمیری که ارانش داشته باشی ولی جاریت با این حرفاش انگار مادرشوهرتو اورده خونت وانتقال داده به ذهنت