امشب تنهایی یکم واسه خودم پختم ،خانواده قورمه سبزی خوردن
امکان کباب کردن گوجه رو نداشتم ، خیلی ریز ریز در حد رنده خوردش کردم ریختم ته تابه تا ابش کشیده شه لهش کردم با قاشق بعدش روغن سرخ کردنی ریختم یکم تفت دادم، بعدش بادمجون های کبابی رو که حسابی ساطوریش کرده بودم ریختم ، نمک و فلفل ریختم هم زدم کمی سرخ شه با گوجه
از اون ورم تو تابه دیگه روغن ریختم سیر اضافه کردم کمی که تفت خورد تخم مرغ ریختم ، اونم پخت(نه خیلی سفت و کامل) بعدش اونم به بادمجون ها اضافه کردم، خیلی خوب شده بود ، شما هم سیر و تخم مرغ رو جدا میپیزید بعد اضافه میکنید؟