2777
2789

هر جور کرمی برای جای جوشام میزنم صورتم جوشای ریز قرمز و سرسفید میزنه 😭😭😭کرم ها اصلااا چرب نیستن 

صورتمم با صابون مخصوص جوش وآکنه میشورم چربی نمیمونه دیگه

جوشام جاشون سطحی مونده خیلی رو اعصابمه میخام کم رنگ بشن و محو بشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با صابون نشور پوستو ممکنه حساسش کرده باشی

شوینده ملایم مناسب پوستت بخر

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
2804

منم آکنه میزنم بعد دستکاریش کنم جاش زخم میشه قدیما چندین بار با سوزن سوراخشون میکردم چون خیلی عمیق بودن تو عمیق ترین لایه پوستم بودن بعد جاش چندماه میموند ولی راه دیگه ای براشون نداشتم خودبخود نمیرفتن 

ن صابون رو دکتر داده خیلی خوب شده صورتم از وقتی میزنمش فقط جای جوشا مشکلمه

چی بگم احتمالا به یه ترکیبی تو کرم ها حساسیت داری

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

چون پوست چرب نباید کرم بزنه...........فقط سرم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....