2777
2789
عنوان

سزارین سوم

62 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من سزارین سومم دکترم به شدت بد اخلاقه و پول دوست یعنی حالم ازش بهم میخوره نمیشه باهاش حرف زد ولی چون کارش خوبه رفتم پیشش شهرستانم دکتر زیاد نداریم بعد دیروز گفت از هفته ۳۰ تا ۳۹ هر دو هفته یکبار باید نوار قلب بدی خداروشکر تا الان مشکلی نداشتم فقط هم میگه باید تو مطبم انجام بدی که پول بگیره پولش فدا سر بچم ضرر نداره اینقد الکی نوار قلب بدم ؟ مشکلی تا الان نداشتم خداروشکر نمیتونمم عوضش کنم میترسم اورژانسی شم از شانس بدم همین بیاد بالا سرم کلا یه بیمارستانه تو شهرمون کیا دو هفته یبار نوار قلب دادن ؟ 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

من یادمه از هفته ۳۵ یا ۳۶، هر هفته میدادم

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی به اخلاقش نداره ولی نوار قلب رو باید بدی هر دوهفته ماه اخر

اخه اخلاق دکتر خیلی مهمه هیچ ارامشی نداره انگار طلب باباشو از مریضا داره بچه دومم کلا یبار نوار قلب دادم چون مشکلی نداشتم بنظر منکه فقط میخواد پول بگیره وگرنه چرا میگه باییییید مطبم انجام بدی نری بیمارستان که قبول ندارم چون مطبش ۳۵۰ تومن میگیره 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
2805
من یادمه از هفته ۳۵ یا ۳۶، هر هفته میدادم

این میگه از هفته ۳۰ 😐

اخه اخلاق دکتر خیلی مهمه هیچ ارامشی نداره انگار طلب باباشو از مریضا داره بچه دومم کلا یبار نوار قلب ...

منکه ماه اخرم هر دوهفته نوار قلب دادم ..خب نباید میرفتی پیش همچین دکتری عزیزم انتخاب خودت بوده هرچقدرم کارش خوب باشه اگه اخلاق انقدر برات مهم بود باید پیش یک دکتر خوش اخلاق میرفتین 

منکه ماه اخرم هر دوهفته نوار قلب دادم ..خب نباید میرفتی پیش همچین دکتری عزیزم انتخاب خودت بوده هرچقد ...

بچه دومم نرفتم پیشش اورژانسی شدم از شانس بدم همین اومد بالا سرم هر چی از دهنش در اومد بهم گفت که چرا نیومدی از اول پیش خودم و مریض من نیسی و صدتا حرف دیگه گفتم اینو از اول میرم پیش خودش تا نخوام تا اخر استرس داشته باشم کلا شهرمون ۴ تا دکتر زنان داره باید از بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد