واقعا راحته برای همین اکثرا انتخابش میکنندریاضی و انسانی خیلی رشته های سختی هستند
😐😐😐من خودم انسانی هستم ولی تجربی سخت ترین رشته هست خیر اکثرا دوست دارند پزشک شن برای همین میرن تجربی نه چون آسونه که بعدش میفهمن پزشک شدند هزار برابر سخت تر هست چطور آسون هست که معدل باید ۱۹/۱۸ باشه ولی انسانی و ریاضی معدل کمتر هم میشه رفت من خواهرم تجربی هست بخدا حجم درس ها و سخت بودنش از من بیشتر هست با این که دهم هست
آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دیپلم تجربی سال ۸۰ با معدل ۱۸ هستم بعدش هم پرستاری خوندم ولی سر کار نرفتم چون شغل پرستاری رو دوست ...
بسیار هم عالی بنده در رابطه با رشته درسی تون پرسیدم نه رشته دانشگاهی تون ، پس هم من هم خودتون و هم هزاران نفر دیگه تجربی خوندیم و میدونیم سخته ، تجربه ای از فضای ریاضی نداریم و نمیتونیم نظر خاصی بدیم 🤍
ببین اکثر کتابهای ریاضی و تجربی مثل همه بستگی داره چی دوست دارین و استعدادتون چیه ریاضی ممکنه موفق شدن راحت تر باشه چون متقاضی خیلی کمتر از تجربیه بیشتر به نظرم به سخت و آسون بودنش نگاه نکنین به بازار کارش توجه کنین چون به نظرم سه سال سختی کشیدن بهتر از یک عمره
ریاضی سخت تره عزیزم من برادرهام رشته ی ریاضی فیزیک بودن مخصوصا نظام قدیم خیلی سخت بود
اصلا نمیشه سخی و آسونی رو مشخص کرد بستگی به استعداد فرد داره به نظرم رشته ریاضی و تجربی تفاوت چندانی ندارن چون الان فیزیک ، ریاضی ، شیمی و.... کاملا مشترکه فقط مثلثات و زیست متفاوته
میگن ریاضی سخت تره ولی برای من راحته چون خیلی علاقه دارم ،درحالی که فکرمیکنم تجربی خیلی سخت باشه .
💙🇷🇺 اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی
اصلا ریاضی و فیزیکشون قابل مقایسه با هم نیست + دو تا هندسه که ریاضی فیزیک دارهفقط شیمیشون یکیه و فیز ...
فیزیک دهم ریاضی یه فصل بیشتره از تجربی ها .
💙🇷🇺 اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی