2777
2789
عنوان

عجیب نیست کار مادر شوهرم ایا

711 بازدید | 19 پست

مادر همسرم روزی چندین مرتبه باهاش تماس داره

معمولا مادر و دخترن که زیاد ممکنه در طول روز باهم ارتباط بگیرن نه مادر با پسر 

اگه قصد جویای احوال بودنه، فقط یکبار کافیه

نظرم اینه اگه هدف صرفا جویای احوال بودن نیست، چند بار تماس لزومی نداره

روز جمعه بود، ظهر تماس گرفت و صحبت کرد

بعد از ظهر تماس گرفت کجایی و فلان و چه خبر و چیکار میکنی که گفت همسرم جنگلیم

دم اذان دوباره تماس گرفت چه خبر برگشتین؟ همسرم گفت اره و یکم حرف زدن و تموم شد

دوباره الان تماس گرفته چه خبر خونه این چیکار میکنین؟ همسرم گفت فوتبال میبینم کار خونه میکنیم و …

نمیدونم حساس شدم یا چی؟؟ نمیخوام از خودم پیش همسرم و خانواده ش چهره ی بد بسازم

ولی واقعاااا موندم چیکار کنم با چه ادبیاتی با همسرم صحبت کنم چی بگم بگم تماس نگیره مادرت زیاد

خب زشته

بگم از روزمره ت نگو خب چیز خاصی هم نمیگه نمیشه که فقط ها و بله و نه بگه معمولا کلی میگه 

ولی اخیرا از این مسئله ناراحتم😣

خانمای موفق راهکار محترمانه بدین لطفا🙏🏻❤️

حساس شدی

مادرشه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

مادرشوهر منم دقیقا همینه، هر سری هم زنگ بزنه بابد با کل خانواده جدا جدا صحبت کنه، عادت کردیم دیگه، برای زمانیکه کنار هم نیستیم تماس ۳ خطه میگیریم نفهمیده هنوز😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یکساله ازدواج کردم 

شوهرم جلوی من اصلاااااااا با مادرش حرف نمیزنه امااااا تایمی که سر کار هستش روزی چندین دفعه ، ۱ ساعت و ۲ ساعت حرف میزنن 

آنقدر دلم میخواد به شوهرم بگم لامصب چی بهم میگین؟ مادرت هررررر روز ۲ ساعت اونم تو چند ساعتی که سر کار هستی چی بهت میگه؟ ۲ تا دختر داره 

خواهر شوهرم بهم میگه مامانم که به ما زنگ نمیزنه، گفتم والا به شوهر من خیلی خوب زنگ میزنه 

مادر شوهر من وراجه، زیاد حرف میزنه، از در و دیوار و زن همسایه و مرغ خونه روبرویی تا مرده های محله همه رووووو مثل گزارشگر به شوهر من روزانه گزارش میده 

بعد به شوهرم میگم امروز با مامانت حرف زدی دروغ میگه نه 

یا اینکه گزارش کامل به مامانش میرسونه حتی در مورد خونه پدر من 

بعد مامانش جلوی من به رو خودش نمیاره 

به مشاور گفتم ، میگه اگر خللی تو زندگیت ایجاد نمیکنه بیخیال باش 

وای اوایل ازدواج مادرشوهر منم این مدلی بود مثلاً می‌رفتیم خونه بابام زنگ میزد کجایین بعد زنگ میزد می‌پرسید رسیدین خونه، بعد هرشب زنگ میزد آمار میگرفت ، شوهرمم چون مامانشو دوست داشت همه رو می‌گفت منم هیچی نمیگفتم نمیخواستم خودمو بد کنم، چند سالی هست مادرش یه کارایی کرده از چشم شوهرم افتاده دیگه باهم در ارتباط نیستن ، حتی یبار یادمه ببخشید ما در وضعیت خوبی نبودیم چندبار پشت سر هم زنگ زد تا جواب دادیم 

تماس سه خطه چیه؟

وقتی کسی با فرد دیگری تماس میگیره ، شخصی که تماس گرفته به محض اینکه طرف مقابل گوشی رو برداشت روی صفحه گوشی گزینه افزودن تماس میاد که وقتی اونو زدی میتونی شماره جدید بگیری و ۳ تا خط و مخاطب میتونن همزمان با هم مکالمه کنند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
وای اوایل ازدواج مادرشوهر منم این مدلی بود مثلاً می‌رفتیم خونه بابام زنگ میزد کجایین بعد زنگ میزد می ...

مادر شوهرتون تنها بود؟ مادر شوهر من خیلی ساله بیوه شده و شوهر من پسر بزرگه خانواده س 

بخدا ما که زن و شوهرم آنقدر با هم حرف نمی‌زنیم ، چون گوشیشو چک میکنم و شوهرمم حاشا می‌کنه ، نمیتونم بهش بگم چرا آنقدر حرف میزنین یا مامانت درد دلی داره به دختراش بگه 

مادر شوهرتون تنها بود؟ مادر شوهر من خیلی ساله بیوه شده و شوهر من پسر بزرگه خانواده س بخدا ما که زن و ...

نه دوتا پسر دیگه داره شوهرش هم هست ، شوهر من پسر اول بود خیلی مامانی بود اون همش زنگ میزد شوهرمم همه چی رو بهش میگفت، برادرشوهرام که ازدواج کردن انقدر زنگ نمیزد، خداروشکر میونشون شکرآب شد هیچوقت هم مثل قبل نمیشه

نه دوتا پسر دیگه داره شوهرش هم هست ، شوهر من پسر اول بود خیلی مامانی بود اون همش زنگ میزد شوهرمم همه ...

منم یه برادر شوهر دارم 

شوهرمو برادرش به شدت بهم وابسته ن 

مادرشم که اینطور 

به نظرت چطور برخورد کنم ؟ شکل چطور برخورد کردی؟

منم یه برادر شوهر دارم شوهرمو برادرش به شدت بهم وابسته ن مادرشم که اینطور به نظرت چطور برخورد کنم ؟ ...

تازه ازدواج کردی؟ اگه تازه ازدواج کردی سعی کن هیچی نگی چون شوهرت حس میکنه میخوای رابطشون رو بهم بزنی همه چی بدتر میشه ، یه سوال وابسته بودنشون به رابطه تو و شوهرت آسیب میزنه؟ اگه آسیب نمیزنه بیخیال باش ولی اگه آسیب میزنه با زبون خوش با شوهرت صحبت کن 

تازه ازدواج کردی؟ اگه تازه ازدواج کردی سعی کن هیچی نگی چون شوهرت حس میکنه میخوای رابطشون رو بهم بزنی ...

یکساله ازدواج کردم 

رابطه ی برادر شوهرم از نظر خودم آره آسیب میزنه، چون مثل این میمونه که من به مرد بچه دار ازدواج کردم، کلا در حد یه پدر مراقبه و از لحاظ مالی تامینش می‌کنه و روش حساسه و ..... 

برادر شوهرم ۲۴ سالشه 

مثلا شوهر من در مورد خانواده من یه چیزی به مادرش میکه، مادرش می‌ره همونو به بقیه میگه 

کلا مادر شوهرم زن وراجیه، خیلییییییییی حرف میزنه، جوری که اوایل ازدواجم شوهرم ازم عذرخواهی میکرد که مامانش آنقدر حرف میزنه 

شوهرمم میگه من می‌دونم زیاده روی می‌کنه اما گناه داره ، کلا شوهرم آدمیه که نمیتونه نه بگه ، با تنوع

ها کسی که به راحتی نه میگه و خود واقعیشه منم