2777
2789
عنوان

امان از فاضل نظری🤌🏻🥲🥀📝

178 بازدید | 18 پست

برای آرزوهای محال خویش می‌گریم

اگر اشکی نمانَد، در خیال خویش می‌گریم

شب دل کندنت می پرسم آیا باز می‌گردی؟

جوابت هرچه باشد، بر سوال خویش می‌گریم

نمی دانم چرا اما به قدری دوستت دارم

که از بیچارگی گاهی به حال خویش می‌گریم

اگر جنگیده بودم، دستِ‌کم حسرت نمی خوردم

ولی من بر شکست بی جدال خویش می‌گریم

به گردم حلقه می بندند یاران و نمی دانند

که من چون شمع هرشب بر زوال خویش می‌گریم

نمی‌گریم برای عمر از کف رفته‌ام، اما

به حال آرزوهای محال خویش می‌گریم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
زیبا بود واقعا اما امیدوارم هیچ وقت به این حال دچار نشیم

هعی تا حدی دچارم اما نه به این شدت💔

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
اتفاقا همین دقیقه های قبل با یکی سر ارزوهای محال حرف میزدیم و شعر میخوندیم چه جالب

به به

هعی ...حتی فکرشم نمیکردم یه روز با خوندن این شعرا همذات پنداری کنم 😂💔

بعد میدونی غمش کجاست ؟من با اینکه فرهاد و فریدون فروغی گوش میدادم ،جدیدا داریوشم گوش میدم و خوب امان از وقتی که درک کنی این محتواها رو 

هعی ...حتی فکرشم نمیکردم یه روز با خوندن این شعرا همذات پنداری کنم 😂💔بعد میدونی غمش کجاست ؟من با ا ...

من نیز داریوش گوش میدم😵‍💫😂 به خواب نمیدیدم واقعا

از شوخی داشتم به دوستم میگفتم اینایی که من گوش میدم هر کی یه مدت گوش بده تریاکی میشه😂😂😂

ولی جدی این شعرا رو میخونم به طرز بدی دلم میگیره 

هعی ...حتی فکرشم نمیکردم یه روز با خوندن این شعرا همذات پنداری کنم 😂💔بعد میدونی غمش کجاست ؟من با ا ...

واقعا منم هنگم مثل تو و این غم داره...

من نیز داریوش گوش میدم😵‍💫😂 به خواب نمیدیدم واقعااز شوخی داشتم به دوستم میگفتم اینایی که من گوش می ...

وای تریاکی 😂

واقعا یه روز به سرم زده بود سیگار بخرم ...🥴تازه رومم ننیشه حضوری ،میخواستم ازواسنپ بخرم باز لحظه ی آخر منصرف شدم ...

اوهوم ،منم هر محتوایی که این مدلی و عاشقونه باشه به هم میریزم ...

وای تریاکی 😂واقعا یه روز به سرم زده بود سیگار بخرم ...🥴تازه رومم ننیشه حضوری ،میخواستم ازواسنپ بخر ...

نه من اهل این چیزا نیستم😂 خوشمم نمیاد

اره واقعا💔

🥲🫂اینقدر دلم میگیره زل میزنه بهم یا میاد سر راهم ولی جلوتر نمیاد ....حتی اداهامو در میاره برام ... ...

من چی بگم🥲🥲

باز داستان شما فرق داره

🥲🫂اینقدر دلم میگیره زل میزنه بهم یا میاد سر راهم ولی جلوتر نمیاد ....حتی اداهامو در میاره برام ... ...

حسرت این مونده دلم که مهرم به دلش بیوفته به طرز خیری

و اینو تو رفتاراش و پیاماش ببینم🥲

یعنی یه تفاوتی رو حس کنم که بالاخره اره🥲

اینقدر دلم میخواد یه پیام ازش دریافت کنم🥲🥲

2809