2777
2789
عنوان

مدیر مدرسه ام بخاطر شغل پدرم بهم محل نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 120 پست
هنوز نسل معلم هایی که بنا به شغل و موقعیت اجتماعی پدر و مادر با فرزند رفتار میکردند منقرض نشده؟ حیف ...

اره بابا منم از سر لجش جلو خودش ب معلما توهین میکنم 

بهش نحل سگ نمیدم فک کرده چ گوهیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شاید این برداشت شماست 

ولی اگر در واقعیت همچین چیزی هست براش متاسفم انقدر شعورش پایینه و بی بصیرته. از همچین آدمایی هیچ وقت دلگیر نشو فقط دلت براشون بسوزه چون خیلی روح فقیری دارن 

2804
اره بابا منم از سر لجش جلو خودش ب معلما توهین میکنم بهش نحل سگ نمیدم فک کرده چ گوهیه

اون نمیفهمه، شما توهین نکن. اون شخصیت خودسو نشون میده، خودتو در حد اون نکن، بزار بفهمه تو رو همون کسی این قدر فهمیده و باشعور تربیت کرده که خودش از داشتنش محروم بوده که این شده تربیتش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم تو خود گیرت روشنه مدیر چ کار ب شغل بابای شماها داره چ فایده یا ضرری براش داره من ک کلأ این همه ...

اختیار دارید

من معلم ریاضی داشتم روز اول کلاس گفت همتون شغل مامان و باباتون رو روی کاغذ بنویسید بدین به من

بعد هر مشکلی داشت رایگان از مادر و پدر بچه ها کمک میگرفت براش کار انجام بدن

در نهایت هم به اون بچه نمره میداد بدون اینکه درس بخونه

🍫🍭🔮💖💕

معاون ما فقط به اونایی که خیلی خر پوله اهمیت میده بقیه رو اصلا نمیبینه

طرف  باباش پولداره جلو موهاشو صورتی کرده بهش میگه عه خیلی بت میاد خوشگل تر شدی 

اونوقت من و بعضی از دوستام ناخونامون یکم بلنده یا یکی دوبار لاک داره  حرفایی میزنه انگار قتل عام کردیم/:"

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

شاید تصور شما اینه 

در هر حال شما دختر مودب و متینی باش چرا به معلم ها توهین کنی 

شما با رعایت ادب و محل ندادن به ایشون سطح فرهنگ و شخصیت خودت رو بالا می‌بری و تازه اونم زیر سوال میبرید 

چرا؟ چون همه میگن دختر به این خانمی حتما مدیر ایراد داره 

2809