2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

سرعقد ب همسرم کادو ندادن درحالی ب همسر خواهرم داده بودن میگن یادمون رفته بود چراباید یادشون بره؟باورکردم ک فراموش شده ولی چرااخه انقد بی اهمیت بوده یعنی!خواهروبرادرهمسرمو شام دعوت کردن وغذاازبیرون خریدن یه مدل وسرسفره ظروف یکبارمصرف و همونجوراوردن بیشتر خجالت کشیدم

همیشه تا یه لحظه شوهرمو میبینه شروع میکنه به بد گویی من نمیدونم چه مرضی داره همه خواهر برادرامم باهام بد کرده ولی شوهرم خوبیش اینه شناختتش حناش دیگه رنگی نداره پیش شوهرم 😏

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
ماازین سخت تراشو گذروندیم مال تو خوب بوده خواهر

خانواده همسرم یکبار نگفتن چرا اینجوری شد ب رومم نیاوردن ولی امان ازشوهرم.فک نکنی خانواده پیغمبره ها ن یادمیدادن شوهرم خودشون میموندن کنارکه شیرین وخوب باقی بمونن

بابام خیلی پشت سرم پیش شوهرم وخانوادش بد گفت اوایل  

باعث شد سواستفاده کنن خیلی 

پیش شوهرمم خیلی کوچیکم کرد خیییییلی 

مامانمم اصلا اداب معاشرت بلدنیست  بلدنیست چجور رفتارکنه شوهرم ک میاد بامانتو و روسری و کلیپس از اشپزخونه اصلا بیرون نمیاد 

شوهرم با مامانم توعقد بودیم دست داد یالا کرد بابام مامانمو کتک زد ک باهم ریختید روهم  

همه چیز تکرار میشه .. هرجایی هرکسی رو قــضاوت کردی..همون اتفاق برات پیش میاد .. دقیقا توی همون شرایط مشابه قرارمیگیری و میبینی ..چاره ای جز نشون دادن همون واکنش نداری.. دنیای خیلی عجیبـــیه !👣

چقد بد

این تازه کمترین بدیه که در حقم کرده بخدا قسم هرکی تاپیک میزنه مادرشوهرم اینکارو کرد اونکارو کرد میبینم مادر من خییییییلی بدترشو سرم آورده ... بدترشو نه حتی مثل یک مادرشوهر 😢

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔

خواهر و برادرام 

این همه زحمتشونو کشیدم ولی اونا منو خیلی جلوی نامزدم و خانوادش کوچیک کردن. یه جوری رفتار کردن و میکنن که انگار من هیچ اهمیتی براشون ندارم یا نسبتی با هم نداریم