phoebejoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 4404 عنوان سوال راجع بهکنسرت 22 بازدید | 3 پست بلیط اینترنتی گرفتم فقط عکسشو تو کوشیم دارم کارت شناسایی هم لازمه ببرم؟ آقا من میخوام ترک کنم🤦 بیکار میشم سرم تو گوشیه. اگر منو دیدید اینجا دارم تاپیک گردی میکنم دعوام کنید. مگر اینکه خودم تاپیک زده باشم و سوال داشته باشم. دیروز | 21:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimia7878 عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 799 من هرسری بردم هم پرینت و هم کارت شناسایی ولی فقط پرینت نگاه کردنولی بازم محض احتیاط جفتشو میبرم
seoul عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 539 من هرسری بردم هم پرینت و هم کارت شناسایی ولی فقط پرینت نگاه کردنولی بازم محض احتیاط جفتشو میبرم مگه برای رفتن به کنسرت خواننده کارت شناسایی یا پرینت لازمه ؟بلیط به تنهایی کافی نیست؟اونوقت اگه اون لحظه اونجان کارت شناسایی نداشته باشیم راهمون نمیدن؟
kimia7878 عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 799 مگه برای رفتن به کنسرت خواننده کارت شناسایی یا پرینت لازمه ؟بلیط به تنهایی کافی نیست؟اونوقت اگه اون ... پرینت بلیط میگم، چون من از داخل سایت میگیرم که اسکرینشو دارم و بعد پرینت میگیرم.من خودم چون نگران میشم، کارت شناسایی میبرم اما گفتم که تا حالا چک نکردن.