2777
2789

من خودم تو زندگيم شكست خوردم  خواهر كوچيكم داره خودشو بدبخت ميكنه نميخوام مثل من شه ولی چون وابسته شده داره خودشو خورد میکنه 

من میگم ولش میگه نمیتونم واقعا این کار پسر طبیعیه؟

خواهرم وضع مالیش خوبه 

خونه تو منطقه خوب تهران ماشین ویلا شمال 

شغل درامد خوب از خودش همه چی داره  

اما پسر فقط یه ماشین ۲۰۶ و شغل که درامدش در حد ۳۰تومان 

۶ماه  این پسر مثل پروانه دورش بود یعنی من دیدمش گفتم خدایا شکرت حداقل این فرشته رو اوردی خواهرم خوشبخت شده 

ولی مدتیه نه زنگ میزنه نه پیام میده نه میاد ببینش این فقط داره یه طرفه زنگ میزنه اونم هربار میپیچونه کار دارم نمیام  

بهانه میاره که   وقتی نیاز دارم کمک مالی نمیکنی

در صورتی که  ۳۰میلیونم بهش قرض داده الان میگه موبایل خریدی قبلیتو بده به من(حداقل ۵۰میلیون میخرنش همین الان)این نداده اونم سرد شده  

گفته به پدرت بگو گوشیتو دزد زده مگه چی میشه

من هرچی میگم انتظار بیجا داره ولی خودشو مریض کرده مدام گریه میکنه 

واقعا طبیعیه همچین پسری؟!!!!  

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این پسر باهوش و زرنگیه چه بسا زنم داشته باشه😁😁

نه زن نداره 

متاسفانه اومدن خایتگاری و خانواده در جریانه میخواستن برا نامزدی روزشو تعیین کنن

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
نه پسره دنبال پولشه فقط معلومه که قشنگ ،حتما خواهرتو ببر پیش ی مشاوره گناه داره

پسره افکارشو مریض کرده 

خواهرت چندسالشه

۲۶

این چیزایی که داره پدرم داده 

2810