2777
2789

غذاتو درست کن در وهله اول

هرم غذایی رو کامل رعایت کن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

باشگاه بدنت رو میاره رو فرم. اگه یه ورزش هیجان دار و خوشگل میخوای به نظرم برو پارکور ثبت نام کن.چون استادش هر هفته یه جلسه باهاتون بدنسازی هم کار میکنه.حرکات آکروبات خیلی قشنگی هم یاد میگیری

منم دقیقا مثل توام

امسال میخوام کیف کنم فقط 

از سال دیگه باشگاه میرم واسه تناسب اندام

پوست صورتمو تقویت میکنم

یه فکری ب حال جوشای صورتم میکنم

روتین پوستی کامل انجام میدم 

که دیگه همچین اوضاعی نباشع🥴

و اینکه فرم بینیم خیلی خوبه این اندازشو با عمل اوکی کنم عالی میشه

https://rubika.ir/darkxtw

من پارکور کارم.این لینک پیج روبیکامه توش حرکات پارکور خودم و داداشم رو گزاشتم. اگه دوست داری ببین.

+حرکات حرفه ای و قشنگ رو باید بری ویدیو های پایین ببینی که حرکات داداشمه ولی خودم تازه ثبت نام کردم