2777
2789

تاثیری نداره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حداقل اگ دکتر نمیری عسل اصل رو بریز تو واژن بهتر از نشستن تو سرکه هست

صبحا بریز ده دقیقه بمونه با سرنگ 

میتونید به جای ژل روان کننده در زمان رابطه استفاده کنید

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
حداقل اگ دکتر نمیری عسل اصل رو بریز تو واژن بهتر از نشستن تو سرکه هستصبحا بریز ده دقیقه بمونه با سرن ...

دکتر بهم قرص فلوکونازول داد ولی میخاستم خواب سرکم بشینم زودتر عفونتم خوب شه

راضیم ب رضای خود خدا

واااای یاد به بنده خدا افتادم .همسایه ش بهش گفته بود برا عفونت نمک و سرکه بریز بشین داخلش... اینم کلی سرکه ریخته بود با نمک ..سوخته بود تاول زده بود رفت ب همسایه شاکی شد .همسایه ش هم گفته بود نگفتم....ترشی بریزی که 

گفتم یکم نمک و سرکه بریزی

حالا خواهر ترشی نریزی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
آب بایدجوشیده باشهتشت تمیزوحدودیکی استکان سرکه سفیدبعدش خودتوخشک کن من دکتربهم اینجوری گفت من خودم ف ...

بعداینک تو آب سرکه نشستم دیگ خاستم برم بیرون خودمو نشورم چند دقیق باید بشینم 

راضیم ب رضای خود خدا