2777
2789

بیاین از اتفاقات و گیر افتادنایی اون موقع یراتون سخت بود ولی الان خنده داره بگین

یا مثلا سوتی ها و ریدمانی ها😂

من خودم🚶‍♂️

دانشجوی کارشناسی بودم رفتیم ته دانشگاه یه اکیپ بعد شرط بندی کردیم هرکی بتونه از دیوار بره بالا برنده‌س

من و یکی از پسرا رفتیم

یهو حراست اومد اونا همه فرار کردن و ماهم پریدیم پایین رفتیم پشت یه درخت...

یهو حراسته اومد گفت شما دوتا این پشت چه غلطی میکنین؟ زنگ زد رییس حراست اون اومد مارو بردن گیر داده بودن اگر دوربینا رو چک کنیم و بفهمیم کاری گردین همینجا عقدتون میکنیم و بعد هم اخراج🤣🤣

یک ساعت گیر حراست یودیم

حتی میخواستن زنگ بزنن به پدرامون😂

ما دوتا کلا زبونمون بند اومده بود از ترس

اخر چک کردن دیدن نه واقعا ادمای اسکلی هستیم و توی این فازا نیستیم😁

ولی بعدش کلی با بقیه دعوا کردیم که چرا مارو تنها گذاشتن

خواهر الان یسری عقده ای گزارش میزنن تاپیکت میره هوا زحمت نکش تاپیک منو ترکوندن حسودااااااا😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مگه چی‌گفتیم

شما چیزی نگفتی بعضیا عادت دارن ب گزارش زدنای الکی و بی موقع😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
شما چیزی نگفتی بعضیا عادت دارن ب گزارش زدنای الکی و بی موقع😐

ولشون کن بابا

خود نی نی یار ها هم باید اول چک کنن ببینن نیازه یا نه

مثلا عین اینستا که اگر الکی گزارش بزنی اکانت خودت میپره

ولشون کن باباخود نی نی یار ها هم باید اول چک کنن ببینن نیازه یا نهمثلا عین اینستا که اگر الکی گزارش ...

دقیقا