2777
2789
عنوان

سه روزه انتقال جنین دادم دیشب توخاب به ارگاسم رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 56 پست
وای چه بامزهمن مجردم کاش به ارگاسم میرسیدم هیمنطورییعنیا هیچ چیه این دنیا رو حساب کتاب نیست 🤣🤣🤣🤣 ...

🤣🤣🤣🤣🤣نمیدونم بخندم از دستت یا گریه کنم دخترررر

😅

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش انشاءالله همونی بشه که میخوای بسپر دست خدای مهربون❤❤ممنون که جواب دادی

انشاا... به حق خانوم فاطمه زهرا طبیعی باردار بشی و هییییییچ کدوم از این مراحلو نری

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
2804
خدایی راست نمیگم !؟🤣🤣🤣🤣🤣بخند گل✋🏻😂😂

😂😂😂

نه گلم ناراحت نشدم ببین تو حاب یکدفعه با دل دل زدن زیر شکمم بیدار شدم حس کردم دارم ارضا میشم ولی یاد ...

الان تو گوگل زدم همه کسایی که ای وی اف کردن گفته بودن سه روز یا پنج روز بعد انتقال همین اتفاق براشون افتاده دکتر هم بهشون گفته بود اشکالی نداره فقط اون روز استراحت بیشتری داشته باشن 

کاربری سوم  

عزیزم اون نی نی گرفته که رحمت منقبض شده🤲🏼🥰🥰🥰

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️

انشالله ک بسلامت باردار میشی

نگران‌نباش بسپار دست خدا

هزجی خدا بخواد همونه

انشااله ک برات بهترین هارو میخواد و مارو با خبر بدنیا اومدن نینی هات خوشحال کنی😍❤️

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

الان تو گوگل زدم همه کسایی که ای وی اف کردن گفته بودن سه روز یا پنج روز بعد انتقال همین اتفاق براشون ...

مرسی گلم از لطفت

عزیزم اون نی نی گرفته که رحمت منقبض شده🤲🏼🥰🥰🥰

چقدر انژیت مثبت بود

با توکل بخدا و دعاهای شما منم ایندفعه انشاا... مامان میشم

چقدر انژیت مثبت بودبا توکل بخدا و دعاهای شما منم ایندفعه انشاا... مامان میشم

منم با ای وی اف مامان شدم😍😍😍 شک نکن مثبتی عزیزدلم 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️

2809