نمیدونم چرا تین اتفاق افتاد اونم تو دورانی که فقط دعا میخونی و قرآن امااین اتفاق افتاد و من به ارگاسم رسیدم انقباض رحمم رو حس کردم سه بار دل دل زد بعدیه درد خفیف زیر شکمم مثل پریودی و بعد هیچی حالا ممکنه جنین هام لانه گزینی نکنن؟ممکنه رحمم تکون خورده باشه و باعث بشه جنین ها نچسبن؟تجربه دارید بگید لطفا
۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آبجی منم این تازگیا میخام برم ای وی اف میشه بگی چکار کردی مراحلشوبگی
مراحلش زیاده
اول میری ویزیت میشی آزمایش برا خودتو همسرت مینویسن مشکل از کی باشه مهمه اما اگر تو سیکل آی وی اف بیافتی مراحلش اینه یک ماه بهت دارو و آمپول میده استفاده میکنی تخمک ها بالغ بشن تخمک کشی با بیهوشی انجام میدی بعد ۱ماه استراحت میکنی دوباره سونو میشی دکترتشخیص بده خراش رحم با بیهوشی انجام میدی بعداز اون پریود میشی روز دوم پریودی سونو میشی رحمت آمادگی داشت دارو استفاده میکمی بعد انتقال جنین
۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
عزیزم اصلا نگران نباش برای همه پیش میاد برای تغییرات هورمونی هست ربطی به افکارت نداره تو بارداری هم همینطور ولی مطمئن باش برای بارداری ضرر نداره البته اگه ارگاسم تو خواب و غیر ارادی باشه
عزیزم اصلا نگران نباش برای همه پیش میاد برای تغییرات هورمونی هست ربطی به افکارت نداره تو بارداری هم ...
ممنون عزیزم
آره مصف شب با ارگاسم از خاب بیدار شدم خودمو لعنت کردم میگم نکنه باعث بشه جنین هام نچسبن آخه باعث انقباض رحم میشه برای همینه که دکتر نزدیکی رو ممنوع کرد دیگه