2777
2789
عنوان

توهم بارداری دارم یا خودش‌و

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 150 پست
انشالله که بده😍🤲🏻

قربونت عزیزم ان شاءالله 😘

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@منوحاجیمون توام ی همچین تاپیکی بزن برا تیارا راهنماییت کنن🤨😂🤣

جررررررر😂😂😂😂

همش تقصیر توعه معلوم نیست تیارایی درکاره یا نه😭😭

فردا بیا منو ببر ازمایشگاه خیر نبینی الهی😂😂😂

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

جررررررر😂😂😂😂همش تقصیر توعه معلوم نیست تیارایی درکاره یا نه😭😭فردا بیا منو ببر ازمایشگاه خیر نبی ...

اگ دو قلو بود اون دیگری رو بذارم تیدا😍😂

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

نخیر میزاریم تیاناز😍😍

اصن اسم نمیخوان

مگ باید برا بچه اسم انتخاب کنی؟🤨🤣

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

2810