2777
2789
عنوان

چن تا کتاب تو سبک شازده کوچولو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 54 پست
ینی فیلمش ببینم دیگه لازم نمیشه کتابشو بخونم فیلمش رو دانلود کنم

موضوعاتش که خوب همونه....ولی کلا کتاب گاهی یه سری جزئیات داره که تو فیلم امکان ساختش نیست...من هر دو رو دوست داشتم...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی خوبه باور میکنی من همه جلداشو پی دی اف خوندمکه جمعا میشد ۳ هزار و خورده ای صفحه/:"ولی خیلی ...

عادت کردم کتاب صوتی گوش بدم 

ولی سینوهه ۱۳۰۰ صفحه بیشتر بود جداب بود برام همه شو سریع خوندم 

اگه جذاب باشه میخونم 

زندگی نامه هم اگر دوست داری،برای پروفسور حسابی رو بخون...خیلی خوب بود....واقعا آدم تلاشگری بوده....الکی بهش پروفسور نگفتن...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

ولی خب فیلمش رو میتونم دانلود کنم خوشم اومد کتابشم میخونی

آره میخوای اول فیلمشو ببین...خیلی قشنگه

چند تاشو میشه معرفی کنی

یآدم میره هی 

مثلا جذاب ترینش برامن خواجه تاجدار و سینوهه بود 

ولی خب برا فهم تاریخ درباره داریوش و کوروش و اینام زیاد خوندم 

دو قرن سکوت هم متن سختی داره صوتی بهتره چون اکثرا تلفظ کلماتش سخته 

الان حضور ذهن ندارم زیاد

زندگی نامه هم اگر دوست داری،برای پروفسور حسابی رو بخون...خیلی خوب بود....واقعا آدم تلاشگری بوده....ا ...

اره دوس دارم 

راستی راجع به حکومت پهلوی کتابی سریع نداری پیدا نمیکنم‌من 

همشون با قصد و غرض نوشته شدن

گیرا هس؟ کست باکس چیه چن بار شنیدم. نمیدونم‌چیه

آره خیلی خوبه...یه برنامه اس که توش کانال های پادکست هست با موضوعات مختلف...از گوگل پلی دانلود کن یا بازار هم فکر کنم داشته باشه...بعد توی قسمت سرچ دیالوگ باکس رو سرچ کن کانالش میاد....عضوش شو... گاهی دیالوگ های چند تا فیلمو میذارن ...گاخی فقط یه فیلم رو میذارن...اگه فیلمش رو دیده باشی قشنگ صحنه هاش میاد تو ذهنت خیلی باحاله....

بعضی هاشم خاطرات آدماست با یه فرد خاص و یه آهنگی که هر دفعه گوش میکنن یاد اون خاطره میفتن...بعضیاش هم مصاحبه و کارهایی که یه کارگردان یا بازیگر انجام داده هستش

اره دوس دارم راستی راجع به حکومت پهلوی کتابی سریع نداری پیدا نمیکنم‌من همشون با قصد و غرض نوشته شدن

نه ...خیلی تاریخی کتاب نخوندم